Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer, potřebovala bych poradit ohledně koupě pračky. Vůbec nevím, dle čeho vybírat a nač si dát pozor. Co si pamatuju, měli jsme dlouhou dobu pračku Tatramat, pak předem plněnou Zanussi a teď? Zatím se přikláním k pračce, kerá bude plněna vrchem, ani ne tak z důvodu úspory místa, ale spíš z většího pocitu bezpečí před vytopením koupelny, přeci jen z této pračky by i při otevření v průběhu praní voda vytéci neměla, jiný důvod pro koupi vrchem plněné pračky nemám. Dalším eliminujícím kritériem je cena, v současné době si nemohu dovolit dražší pračku než za 7000 Kč a to i s dokoupením hadic. Důležité je také to, aby v ceně byla zahrnuta i doprava a odvoz staré pračky (auto nemám). Koukala jsem se, že Datart k většině praček nabízí dopravu zdarma, ve které je zahrnuta i instalace pračky a odvoz té staré. Zatím jsem edy vybrala favorita: Whirlpool AWE 7519, recenze na tento produkt mám již přečtené a stále si jí nejsem jistá, ale obávám se, že lepší neseženu.
Poradil byste mi někdo, kdo o pračkách máte lepší přehled, jestli je tato pračka vyhovující, nebo naopak doporučili byste mi nějakou úplně jinou?
Dále mám ještě jeden dotaz týkající se odvozu pračky, máte někdo zkušenosti s odvozem pračky firmou Datart? Nevím, jak je to s přípravou pračky k odvozu. V té mé totiž zůstává voda, dnes jsem ji pomocí stříkačky a hadičky vysála, ale obávám se, že tam voda nateče zpět. Voda se do pračky vrací při manipulaci s odtokovou hadicí, nyní zatím jen tak naprázdno zachrochtá.
Poslední dotaz je nejtroufalejší - byl by někdo, kdo má přístup do databáze časopisu dTest ochotný třeba mi zkopírovat a poslat hodnocení jednotlivých praček?
Děkuji moc za přečtení a všechny následné konstruktivní reakce.
S Whirpoolem zapláčete...
6 smysl je nesmysl.. součástka stará 20 let kterou mají všechny pračky která trochu zmoderněla řídí vodu téměř ve všech pračkách...
Jen ovčan vidí víc proužků - víc adidas...
doplněno 14.08.12 15:05:Celkem nic :D se to tu nějak strhlo ...
Přeju příjemnej život s whirpůlem...
A ta poznámka o 6 ... no ja si myslím svoje
Přeji přijemný den.
Copak vám pan Whirlpool udělal? Nevidím jediný důvod, proč by měla být zrovna tahle značka nějaká výrazně špatná. Jsou opravdu horší. V mé domácnosti jsou všechny kuchyňské spotřebiče Whirlpool a bez problémů.
Na rozdíl od vás funkci šestý smysl uznávám a vypozoroval jsem, že funguje a pomáhá.
A vaší poslední větě nerozumím už vůbec, nicméně - netrápí mne to.
doplněno 14.08.12 08:10:Naprosto souhlasím se solenzou.
S Whirlpoolem pereme už pět let bez jediné závady. Jediné, co se jí stalo, bylo to, že se setřel potisk u knoflíků. Ale jinak jsme s ní spokojení.
¨To, že předem plněná pračka vyteče, se říká už spostu let, ale zatím jsme to nezažili, těsnění funguje a pračka se jen tak nedá otevřít, když má uvnitř vodu. Spíš jsem zažil problém u tchyně, která měla podobnoou hrůzu z vytopení sousedů, že si pořídila tu vrchem plněnou, pak se jí tam zaseknula dvířka, nešla otevřít a oprava byla za dva tisíce.
S Datartem mám dobré zkušenosti, už jsme u nich nakupovali častěji. Přivezou, odvezou, mají s tím zkušenosti, klidně vám ji i nainstalují a odpojí tu starou, vědí co s ní, maximálně jim trochu vody vyteče v autě, ale u nás před odvozem ucpali odtokovou hadici.
Ještě jedna maličkost, jak jsem tak procházela ty pračky, už jsem se nikde moc nesetkala s možností poloviční dávky prádla, tak by mě zajímalo, jestli ty nové technologie (6.smysl a další) plní funkci této volby (polovičního naplnění).
Dobrý den. Pračkám nerozumím ale pokud se chcete zbavit staré a je ještě funkční tak je možnost tady - www.nevyhazujto.cz Nevím odkud jste ale třeba tady - nevyhazujto.cz/... shání studenti pračku. Já se zbavoval křesla, bylo za dva dni pryč a ještě jsem dostal čokošku. M.
Osobně mám doma všechny spotřebiče Electrolux a už bych si jinou značku nekoupil. Pokud nejsi limitovaná místem, asi bych šel do klasiky předem plněný. Ještě jsem neviděl pračku předem plněnou, u který by se otevřely dvířka, u vrchem plněný jsem o tom už slyšel. Sice nic nevyteklo, ale škody to způsobilo.
Koukni se ještě na tohle datart.cz/...
Pokud by Vám někdo tvrdil, že zrovna ta nebo ona značka pračky je absolutně nejlepší ve všech případech používání a je s ní spokojeno 100% uživatelů, tak Vám nebude říkat pravdu. Na webu http://www.opravy-pracek-mycek.cz/ je v bloku "aktuálně"napsáno několik článku, které Vám pomohou k vytvoření vlastního názoru k výběru nejvhodnější a nejlepší pračky. Například zde: http://www.opravy-pracek-mycek.cz/nejlepsi-pracku-mycku-jak-vybrat-jakou-cena-fagor-edesa nebo zde: http://www.opravy-pracek-mycek.cz/nejprodavanejsi-pracka-mycka-nejvice-prodavana-jaka-vybrat-candy-hoover
Pokud byste byla z Českých Budějovic nebo širšího okolí Č. Budějovic, tak Vám ta firma zajistí po osobní konzultaci s Vámi i prodej pro Vás vhodné pračky v aktuální dobré ceně a zdarma Vám provede zapojení a montáž. Samozřejmě též zajistí zdarma odvoz a ekologickou likvidaci staré a již vysloužilé pračky. Věřím, že i ve Vašem okolí bude nějaký servis praček, který bude tyto služby schopný komplexně zajistit.
Zdravím,
doma máme Whirlpoolku s horním plněním již 3 roky a šlape skvěle Mamka má doma starší Romo-Zerowatt nebo co je to za značku a je tam divný otáčivý knoflík, kterým se někdy nepodaří dostat se na program, který chce. Rozhodně bych nekupovala značku Beco. Měli ji spolubydlové na privátě a měla jsem dojem, že pořádně neprala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.