Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nefunguje navigace?

Od: navigace odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám Samsung Galaxy SII a nejde mi na něm použít navigace, jde o to, že když ji zapnu, tak ať jsem kde jsem (ve městě na ulici, či uprostřed vinohradu atd.) tak mi to furt píše: Čekání na polohu, hledá ji asi 5-10 minut ale nikdy ji nenajde... Nevíte, v čem by mohl být problém? Děkuji mnohokrát.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někdy trvá u navigace první start déle než je zdrávo. Počkej déle, třeba se chytne.

kamill*
hodnocení

0x

Ak je tento problem od únoru tohto roku ,tak je sposobený iba tým ,že bol priestupný rok a software aj u Tomtomu u niektorých typov to nevie dodnes spracovat .Na stránke Tomtom o tom informovali a po nahratí noveho SW a možno i mapy signál nájde do 20sekund. Navštívte kamennú predajnu a požiadajte o aktualizáciu SW i mapy / poplatok/

hodnocení

0x

A máte zapnutý GPS modul?

mark615651

podle me je to na reklamaci ... nefunkcni gps modul. GPS se sice nekdy chyta dele, ale urcite ne vic nez dve minuty ... vetsinou je do 30 vterin pozice zamerena ... take mam SGS2 takze pripadne dotazy ohledne tohoto telefonu klidne smerujte rovnou sem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]