Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moje tiskárna už bohužel dosloužila a tak musím koupit novou. Jelikož je nyní na trhu strašně moc tiskáren a různých typů značek atd...tak vůbec nevím jakou. Mohli byste mi odtamtud nějakou doporučit? Nebo jakou máte doma vy?Děkuji Míla
Vše důležité už bylo řečeno, přidám jen zkušenost. Mám inkoustovou tiskárnu se scannerem za směšnou cenu z Tesca, funguje dobře, akorát mi zasychají barvy. Černá tiskne i po měsíční pauze, barevná kazeta zaschne po týdnu, už ji neřeším. Příště půjdu asi do laseru...
Ještě doplním postřehy-pkd inkoust tak aby měl minimálně4x bar.zásobník.
Měl jsem (trojkombinace-tiskárna scaner,kopírka)Lexmark (za cca1000Kč)-jedna kartidž ,originální za cca 650kč ,neorigo za cca 5OO,-.Prodal jsem na aukru za 250kč. a koupil si v akci za 700kč Epson SX110 (taky 3kombinace,s tím že kopíruje ve dvou režimech a bez PC)-originální kartitge nevím,kupuji na aukru neorigo za 129kč sadu 5ks (2x černá,červená,žlutá a modrá)
Se zasycháním nemám problém.1xměsíčně jsem tiskl cestáky do arbajtu a jinak nárazově dle potřeby.
Takhle Vám to řeknu. Inkoustové tiskárny jsou celkem levné, jenže náplně do nich jsou celkem drahé. Inkoustovky jsou dobré pro častý tisk a pro tisk fotografii,barevný tisk.
Laserovky jsou dobré pro tisk textu, jsou sice trošku dražší, ale toner vydrží déle, než náplňněa není tak drahý. Laserovky nejsou příliš vhodné pro tisk fotografii.
Jehličkové tiskárny jsou sice drahé, ale velmi levné na provoz. Vyplatí se pro tisk textu, pokud nespěcháte (tisk trvá déle, než u laserovky nebo inkoustovky). Navíc pásky jsou levné a jejich výměna je jednoduchá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.