Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si do externího blesku k zrcadlovce dobíjecí baterie GP 2700 mAh v Datartu. Při prvním nabíjení mi bliká dioda signalizující vadný článek. prostřídáním baterií po dvou jsem nalezl nejspíš ten "vadný". Dnes jsem je odnesl k reklamaci a bylo mo řečeno proč jsem si proboha koupil GP,že jsou to nejhorší nabíjecí baterky, tak by mě zjímal názor zda tomu tak opravdu je a jestli má někdo zkušenosti s výdrží, životností a tak. díky
Také s nimi nemám dobré zkušenosti. Nabíječka pomalá, nenabíjí lichý počet článků (1 nebo 3)... Aspoň že má USB...
Koupil jsem si v LIDLu AA a AAA "značky"Tronic a k nim rychlonabíječku a jsem spokojený už rok Už je asi nemají, ale jak je uvidíš, neváhej a kup
Našel jsem fotku slovenského letáku: svetelektro.com/...
... nikdy nemáte jistotu jaké jsou kvality. Myslím že žádný z uvedených výrobců nevlastní "továrnu na baterie" a reálně to funguje tak, že baterie jedou na pásu v Číně a pak se testujou na kapacitu ... vznikne několik kategorií baterií - podle kapacity např. ty nejlepší mají 110 % nejhorší klidně i 70% a pak to funguje jako s masem v restauraci. Do drahých výrobků kupují výrobci nejlepší kvalitu do levnějších ten průměr a zbytek - odpad se prodává za "pár yenů" sezóním firmám, tj. kde jim je jedno jetli jim to pokazí pověst.
Z toho vyplívá, že třeba Lidl může mít i dobré baterie...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.