Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si v obch.domě EVA na mělníku solární nabíječku autobaterie za 390 Kč. Je to výrobek čínský, který dováží český dovozce. Zapnul jsem jí přímo na baterii a položil na kapotu auta. Kontrolní modrá letka blikala dobře. Po několika dnech už blikala jen za prudkého slunce, až na konec přestala blikat úplně. Tak jsem zajel nabíječku reklamovat - vyměnili mi ji za novou. Tu jsem pro změnu dal pod přední sklo a zapojil také přímo do akumulátoru, porotože zásuvka pro zapalovač je bez zasunutého klíčku vypnutá. Auto stálo asi 3 týdny na zahradě a když jsem ho chtěl potom nastartovat, tak akumulátor ani neotočil startérem. Při tom modrá letka stále bliká - signalizuje, že nabíjí. Asi půjdu nabíječku vrátit jako naprosto nefunkční)
jak uz je psano, odkaz nefunguje, takze nevim jaka je to nabijecka
solarnich nekolik mam a v pohode nabíjim telefony a i jeden fotak Kodak
jste si jisty ze vas votak Olympus SZ-30MR umi nabijet baterii uvnitr?
treba muj stary olympus sice mel konektor na adapter do zdi, ale to bylo aby fungoval i bez baterek, baterky samotne to nenabijelo, na to byla nabijecka baterii, Kodak co mam tudle funkci ma, nabiji baterku uvnitr kdyz je pripojen bud na adapter nebo na solarni nabijecku
bylo by nej, kdyby jste napsal jakou mate solarni nabijecku, muze byt problem i v tom co tam posila za volty ... vetsina jich posila 5V ale treba fotak pro nabijeni potrebuje 12V?
Je to solární nabíječka Varta power play ( conrad.cz/...). Můj fotoaparát olympus se nabíjí adaptérem přípo z elektrické sítě USB mutifunkčním vstupem takže by se fotoaparát měl normálně nabíjet, ale když fotoaparát připojím fotoaparát se rozsvítí, ukazuje že se nabíjí,ale tak po hodině zhasne a baterie v něm už ani nenapíše, že je vybitá. Upozoňuji, že jsem popstupovat přesně podle manuálu, a když jsem nabíječku reklamoval vrátili mi ji se slovy, že je vše pořádku a vyměnili mi v ní baterie. Problém ale nebyl vyřešen... Říkám na rovinu, že je to sráč! Tolik peněz jsem do toho nastrkal a výsledky nikde.
Varta, zajimave, prvni co me napadlo ... je tou funkci USB-OUT mysleno ze pousti energii ven a to jen tu co ziska ze solarnich panelu nebo i tu z tech AA? Me to podle popisu prijde jako nabijecka tech AAcek ... jsou ty AA funkcni, zkousel jste je v necem, treba baterce - svitelne?
Zkousel jste treba pripojit USB lampicku na rezim USB-OUT a tim zjistit jestli vubec funguje?
Dalsi zkousku bych videla pripojit pres to usb mobil jestli ho to bude nabijet.
Ona je to takova mensi alchimie zjistit co jak s cim a nekdy je mysleny predpoklad jiny nez realna funkce pristroje.
A pokud jde o energii ze slunce tak aby to nabijelo, musi to byt na hodne silnym slunci a docela dlouho, sice to i v relativnim stinu signalizuje cinost ale jsou to tak male ampery ze vetsina zarizeni je neni schopna vyuzit... rozhodne to neni na bijecka ze zdi co da 500-700mAh...
Zkuste vyse zminene a dejte vedet ... a jinak co cena ...moje nabijecka byla trikrat drazsi, najdete si PowerMonkey Extreme
Ahoj Albo, na Tvou otázku odpověď nemám, ale jen tak pro zasmání. Já četla místo solární, sociální. A říkám si, bože, co to je zase za "sociální nabíječku", se kterou jsou problémy... Pak jsem to četla ještě jednou, nešlo mi to do hlavy, a pochopila jsem, ale smála jsem se tady sama sobě. Tak abych nebyla sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.