Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 - jaký tarif?

Od: lucimera* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám mobilního operátora O2. Doposud jsem zatím žila z obyčejného kreditu - to znamená po nějakém čase vždy pár stovek dobít a až se zase vyčerpá, zase dobít a tak dokola. SMS jsem měla za cenu 2kč, MMS asi za 10kč, volání 8kč/min. Hlavně volání a MMS mi přijdou drahé a uvažuji, že si pořídím nějaký tarif nebo změním operátora. Sestra má T-mobile, tarif Mých pět a docela jí to vyhovuje - s pěti lidmi si může volat a psát za nižší cenu, ať už mají stejného nebo jiného operátora, a to, co provolá (měsíčně) a propíše, pak složenkou uhradí.

Máte někdo nějaký tarif u O2, který vám vyhovuje a za příznivou cenu nabízí dobré služby? Nebo jste spokojení s lepší službou u jiného operátora? Poraďte prosím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Než jsem přešel k U:fonovi, měl jsem tarif O2 Zero. Bez závazků, to, co provoláte a prosmskujete, zaplatíte. Minuta volání do všech sítí 6,00 Kč, SMS 1,90 Kč, MMS 5,90 Kč, hodina připojení k internetu 15,00 Kč, za 24 hodin max. 30 Kč.

Teď mají ale akci na tarify O2 Neon - o 50% více volných minut a ještě lepší cena.

O2 nabízí podobnou službu, je to O2 Nejbližší - volání až na 5 čísel - volání do O2 (mobil+pevná) za 0,-, ostatní sítě 1,50 Kč, volání na Slovensko 3,- Měsíčně jedno "nejbližší" číslo stojí 200,-, 2 a 3 čísla 260,- a 4 a 5 čísel 300,-

Ono ve finále je to jendo, jeslti máte O2 nebo T-Mobile nebo Vodafone, všichni tři jsou stejní.

uska*
hodnocení

0x

Měla jsem ještě před měsícem dva telefony, oba u O2. Napsala jsem do T-mobile, co by mi mohli nabídnout při uvažovaném přechodu jednoho telefonu k nim, no prostě jestli mají pro mne nabídku, která se nedá odmítnout. Nabídli mi přátelé 500 s 50% slevou se závazkem na 2 roky. Takže u mne max. spokojenost. Zkuste někoho oslovit.

doplněno 06.08.12 12:12:

platím 250,- Kč měsíně a ještě mi volné minuty zbývají, 5 čísel je zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]