Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPod Touch a aplikace Facebook

Od: novakvit* odpovědí: 2 změna:

Chtěl jsem si dnes (po smazání veškerých dat a nastavení ) znovu do svého iPodu Touch (první generace) nainstalovcat aplikaci Facebook, ale čekalo mě nemilé překvapení - nejnovější verze této aplikace není již kompatibilní s mou verzí iPodu.

Dá se někde sehnat aplikace starší verze, která by opět na iPodu fungovala?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To by mohlo jít relativně snadno ale bude nutný JailBreak..

Nicméně o něco jednodušší cesta je v itunes...

Ty při každé synchronizaci dělají i tvrdou zálohu aplikací a dat na disk...

Mělo by stačit trochu špekulováním najít app v itunes a donutit ji obnovit se v ipodu je jen otázka jak moc snadno to půjde s obnoveným systémem...

Pokud špekulovaní neklapne je třeba udělat JB najít at v itunes či v internetu poslední funknčí verzi app v první generaci ipt a pak ji tam relativě snadno dostat...

Není na appstore jiná app nahrazující FB která by frčela? IM+,meebo či jiné? Tedy je to krapet jednodušší řešení...

novakvit*
hodnocení

Díky moc za rady! V PC jsem opravdu našel předchozí verze facebooku, takže vše už funguje, jak má (jen App Store na ploše iPodu teď stále připomíná, že je nutné provést aktualizaci aplikace)...

Ještě se zetám ohledně jailbreaku - v minulosti jsem ho už prováděl, ale časem mně to přišlo zbytečné a přešel jsem zátky na oficiální verzi firmwaru. Co bych jailbreakem získal dnes? Bohužel firmware 4 a vyšší pro první generati iTouch nevyšel, takže spousta aplikací již není pro můj iPod kompatibilní. Pomohl by nějak ten jailbrek?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]