Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indikativní dioda-co nejrychleji

Od: trixie* odpovědí: 17 změna:

Dobrý večer,líbí se mi moc jeden telefon,ale píše se u něj že nemá Indikativní diodu a já nevím co to je.Opravdu se mi moc líbí,ale newm co mi na něm chybí prosím kdo to ví ať mi to napíše co nejrychleji.!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

To bývá malé světýlko mimo displej, u některých mobilů oznamuje třeba nabíjení...

trixie*
hodnocení

No jo!Když sem měla Alcatel tak mi to když mi přišla zpráva nebo mi někdo volala a nebo když sem nabíjela tak mi tam blikalo (jen u textovýchzpráv a zmeškaných hovorů) modré světílko :)

hop®

Jj, to je vončo!

trixie*
04.08.12 22:42
hodnocení

:D

cepagis*
hodnocení

0x

U nabíjení je to celkem k ničemu, ale u těch SMS a zmeškaných hovorů se to sakra hodí. Zvláště dnes, kdy jsou telefony s velkými barevnými displeji, se kvůli šetření akumulátoru displej po pár sekundách nečinnosti vypíná. Takže buď má telefon indikační diodu nebo budete muset občas zapnout displej a podívat se na případná zmeškaná volání s nové zprávy. Otázkou je, jak třeba telefon nosíte u sebe, či třeba hodinu nevidíte...

trixie*
hodnocení

No mě to ani tak nevadí.U mího starýho Alcatelu sem to měla a ani sem nevěděla co to je a nevadilo mi to takže je to jedno :)

hodnocení

0x

Na me Nokii N900 je jedno z nejlepsich svetylek co jsem kdy videl. Umi svitit cervene, zelene, modre, zlute, fialove, svetle-modre a bile. A po nainstalovani jedne aplikace si muzu veskere blikani a barvy proste vsecko nastavit podle libosti, takze zuzo. Ja jsem s nim spokojen. *hej*

doplněno 04.08.12 23:38:

A neumim si to bez nej predstavit.

hop®

Takže ani nepotřebuješ displej, ke štěstí stačí světýlko... *smich*

trixie*
hodnocení

Ten váš mobil je fakt super,ale bohužel 10 táců za něj nedám :D

doplněno 05.08.12 00:07:

já užý musím jít spát sem jediná osoba v baráku co je vzhůru :D tak děkuju a dobrou :D

No on az zas tak zazracny neni. To svetylko je jedna z veci ktere funguji dobre, jinak samotny mobil se prehriva, ma velkou spotrebu a po chvili se trochu zacina zasekavat, ale jinak si nestezuju. A nevim kde jsi prisla na deset tisic, ale ja ho mam z aukra za 3 tisice plus se jeste neco muselo dokoupit.

doplněno 05.08.12 01:28:

A N900 je uz dost stary mobil a za svych dob staval okolo 16ti tisic.

trixie*
hodnocení

Já vím,ale já se dívala na Heuréku a byl tam za 10 litrů

hop®

Terezko, lze koukat i jinam! ;)

aukro.cz/...

Fatálek ho má taky z Aukra...

trixie*
hodnocení

Pane bože,já našla úplně jinej,ale stejnej název :D

hop®

No, jsou dva úplně jiný telefony od Nokči, jeden je "N900" - to je ten co má Fatálek, a druhý je "N9-00" a uznávám, určité rozdíly se najít dají ;)

doplněno 05.08.12 18:46:

Terezko, teď koukám na Heureku, jsou to debilové, nabízejí tam ten novější N9-00 a mají ho označený jako N900. Možná to tam špatně zadali, třeba člověk který zadává data do e-shopu nerozumí telefonům, třeba udělal "cenzuru" jejich interní editor, to se stává i zde na poradně.

trixie*
hodnocení

nn spletla sem se,oni jsou stejný,ale byli tam jiný obrázky :D

hop®

Nene, nespletla ses Ty, třeba na mobilni-telefony.heureka./... je telefon N9-00 a to je "trošku"rozdíl...

trixie*
hodnocení

Aha tk to jo.Tohle sem přesně našla :) :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]