Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,líbí se mi moc jeden telefon,ale píše se u něj že nemá Indikativní diodu a já nevím co to je.Opravdu se mi moc líbí,ale newm co mi na něm chybí prosím kdo to ví ať mi to napíše co nejrychleji.!
U nabíjení je to celkem k ničemu, ale u těch SMS a zmeškaných hovorů se to sakra hodí. Zvláště dnes, kdy jsou telefony s velkými barevnými displeji, se kvůli šetření akumulátoru displej po pár sekundách nečinnosti vypíná. Takže buď má telefon indikační diodu nebo budete muset občas zapnout displej a podívat se na případná zmeškaná volání s nové zprávy. Otázkou je, jak třeba telefon nosíte u sebe, či třeba hodinu nevidíte...
Na me Nokii N900 je jedno z nejlepsich svetylek co jsem kdy videl. Umi svitit cervene, zelene, modre, zlute, fialove, svetle-modre a bile. A po nainstalovani jedne aplikace si muzu veskere blikani a barvy proste vsecko nastavit podle libosti, takze zuzo. Ja jsem s nim spokojen.
A neumim si to bez nej predstavit.
Ten váš mobil je fakt super,ale bohužel 10 táců za něj nedám :D
doplněno 05.08.12 00:07:já užý musím jít spát sem jediná osoba v baráku co je vzhůru :D tak děkuju a dobrou :D
No on az zas tak zazracny neni. To svetylko je jedna z veci ktere funguji dobre, jinak samotny mobil se prehriva, ma velkou spotrebu a po chvili se trochu zacina zasekavat, ale jinak si nestezuju. A nevim kde jsi prisla na deset tisic, ale ja ho mam z aukra za 3 tisice plus se jeste neco muselo dokoupit.
doplněno 05.08.12 01:28:A N900 je uz dost stary mobil a za svych dob staval okolo 16ti tisic.
No, jsou dva úplně jiný telefony od Nokči, jeden je "N900" - to je ten co má Fatálek, a druhý je "N9-00" a uznávám, určité rozdíly se najít dají
Terezko, teď koukám na Heureku, jsou to debilové, nabízejí tam ten novější N9-00 a mají ho označený jako N900. Možná to tam špatně zadali, třeba člověk který zadává data do e-shopu nerozumí telefonům, třeba udělal "cenzuru" jejich interní editor, to se stává i zde na poradně.
Nene, nespletla ses Ty, třeba na mobilni-telefony.heureka./... je telefon N9-00 a to je "trošku"rozdíl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.