Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Máte prosím Vás někdo nějaké zkušenosti s set top boxy : Evolve Andromede a Evolve Arcadia? Jedná se mě o to aby to umělo číst i usb disky větší než 1TB.Já mám 2TB usb externí disk a nevím jestli to umí přečist?Dále by mě moc zajímalo když na tom disku mám i něco jiného než fotky a filmyjestli to také přečte.A jsou nějaké problémy s těmito modely?A jestli se třeba dají nějak opravit s aktualizací firmware?Myslím ty chyby.Předem děkuji za odpovědi.
Andromeda má 2+1 program. Plus k tomu má napsáno, že lze nahrávat na flash i extení HDD. Arcadia má v popisu jen flash a jeden nahrávací program. Oba HD příjem. Volil bych Andromedu. S velikostí disku by neměl být problém a soubory čte MKV/MOV/MPEG/MP3/OGG/WMA/JPEG. U Evolve přístrojů je trošku hodší dálkový ovladač, který je necitlivý a má malý rozsah ve stupních-nutno přesně mířit. Ale dá se na to zvyknout.
A jak je to s těma soubory co mám na disku.Když tak mám třeba něco jiného než filmy a fotky přečte to?A jak je to s AVI a Divx?
A měl jste někdy s tímto set top boxem Andromeda nějaké potíže?Totiž nerad bych si kupoval zajíce v pytli.
Měl jsem několik výrobků od Evolve, Andromedu konkrétně ne. Kromě toho ovládání, kdy se musí přesněji mířit, jsou přístroje za tuto cenu myslím tak akorát. Ještě mi vadí pohyb nabídek v EPG, menu apod.. Např. pro editaci programů je potřeba mačkat čísla-vymazání 2, přesun 4 atd, ale to se tam vypisuje které číslo pro jakou operaci zmáčknout.. Ale dá se na to zvyknout.
Nic bych proti tomu neměl, kdybych si nemusel posvítit na dálkáč.Kdyby ty číselné klávesy na něm byly alespoň více separované a větší, narozdíl od ostatních, tak to i nahmatám. Anebo pořídit nějaký podsvětlený. Ale jinak jo.
Zdravím Dokáže Evolve Andromeda přehrát si film MKV s DTS?Pokud ne tak jakým způsobem by se to dalo vyřešit?Nebo jakým programem bych to mohl překonvertovat do MKV s Dolby Digital Plus (EAC3)? Díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.