Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set top box Evolve Andromede a Arcadia

Od: mario32 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Máte prosím Vás někdo nějaké zkušenosti s set top boxy : Evolve Andromede a Evolve Arcadia? Jedná se mě o to aby to umělo číst i usb disky větší než 1TB.Já mám 2TB usb externí disk a nevím jestli to umí přečist?Dále by mě moc zajímalo když na tom disku mám i něco jiného než fotky a filmyjestli to také přečte.A jsou nějaké problémy s těmito modely?A jestli se třeba dají nějak opravit s aktualizací firmware?Myslím ty chyby.Předem děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Andromeda má 2+1 program. Plus k tomu má napsáno, že lze nahrávat na flash i extení HDD. Arcadia má v popisu jen flash a jeden nahrávací program. Oba HD příjem. Volil bych Andromedu. S velikostí disku by neměl být problém a soubory čte MKV/MOV/MPEG/MP3/OGG/WMA/JPEG. U Evolve přístrojů je trošku hodší dálkový ovladač, který je necitlivý a má malý rozsah ve stupních-nutno přesně mířit. Ale dá se na to zvyknout.

mario32
hodnocení

A jak je to s těma soubory co mám na disku.Když tak mám třeba něco jiného než filmy a fotky přečte to?A jak je to s AVI a Divx?

mario32
hodnocení

A měl jste někdy s tímto set top boxem Andromeda nějaké potíže?Totiž nerad bych si kupoval zajíce v pytli.

Měl jsem několik výrobků od Evolve, Andromedu konkrétně ne. Kromě toho ovládání, kdy se musí přesněji mířit, jsou přístroje za tuto cenu myslím tak akorát. Ještě mi vadí pohyb nabídek v EPG, menu apod.. Např. pro editaci programů je potřeba mačkat čísla-vymazání 2, přesun 4 atd, ale to se tam vypisuje které číslo pro jakou operaci zmáčknout.. Ale dá se na to zvyknout.

martinhajek*
Ty číselné volby jsou náhodou vynikající věc.

Nic bych proti tomu neměl, kdybych si nemusel posvítit na dálkáč.Kdyby ty číselné klávesy na něm byly alespoň více separované a větší, narozdíl od ostatních, tak to i nahmatám. Anebo pořídit nějaký podsvětlený. Ale jinak jo.

mario32
hodnocení

Zdravím Dokáže Evolve Andromeda přehrát si film MKV s DTS?Pokud ne tak jakým způsobem by se to dalo vyřešit?Nebo jakým programem bych to mohl překonvertovat do MKV s Dolby Digital Plus (EAC3)? Díky moc

mario32
hodnocení

Zdravím jak to tedy je?

Jestli přehraje DTS audio to nevím, ale nějaké konvertory stáhnout snad půjdou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]