Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace v nokii

Od: oop odpovědí: 3 změna:

Zdravim mam tel nokia C6 00, chci použivat mapy co jsou v nem,myslel jsem ze kdyz dam v menu navigovat offline tak neni potreba pripojeni k netu. jde to nejak udelat aby se tel nepripojoval k netu a normalne sla navigace pouzivat? prosim o radu moc dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Telefon by měl mít vestavený modul GPS. Připojení k internetu není nutné.

No hlavně je třeba,aby si tazatel do své Nokie nejdříve stáhl mapové podklady zemí,o které má zájem.

Poté je vše otázkou nastavení,lze využít i navigování offline.

Je potřeba dát pozor,pokud nechcete asistované GPS,toto vypnout.Tam totiž naskakují nějaké korunky.

nokiaman
hodnocení

0x

Pokud to jsou Ovi mapy, tak se dají stáhnout do mobilu, je to v nastavení map, teď si přesně nevybavím kde. Stahují se mapy po jednotlivých zemích ze seznamu. Já jsem vcelku s nimi spokojen. Dále je nutné v nastavení vypnout A-GPS, jinak se bude připojovat i tak, pro rychlejší počáteční nalezení polohy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]