Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem na poradně. Mám dotaz, nevím přesně, jak to napsat správně. Mám NOKII 5230. Je možní mít v tomto telefonu internet a nemuset platit stále poplatek? Myslím tím zaplatit kartu třeba 1000,- Kč a použít internet? Jen nepište zeptejte se na TMobile, nebo Vodafone. Děkuji Vám za Vaše názory.
Napsala jsem to špatně. Nechci žádný fígl. Doma mám internet, který platím fakturou. Internet na telefonu nechci platit fakturou.
To znamená, koupit si novější telefon, který má WIFI. Jde mi o to, zda se dá používat internet na telefonu, bez faktury. Snad je to už lépe vysvětleno.
doplněno 16.02.13 22:42:Jde mi konkrétně o používání internetu na telefonu při cestování. E-mail.
Nemá WiFi, takže asi ne. Ale slyšel jsem něco o tom, že je možné připojit mobil k internetu přostřednictvím počítače, zkus si o tom něco najít.
Jinak internet v mobilu nemusí být drahý. Já při dobití (O2) dostávám bonus - na měsíc internet za 20Kč/týden. Sice má limit jen 30 MB a rychlost po jeho vyčerpání nic moc, ale stačí to. Bez bonusu to stojí 40,- na týden (nevím, jak je to u jiných operátorů).
doplněno 16.02.13 22:27:Ta otázka je trochu dvojznačná. Já to naopak pochopil tak, že do toho NEchce investovat 1k Kč...
doplněno 16.02.13 22:44:Pro internet na cestách, pokud nenajdeš hotspot, je jediné řešení mnou uvedená druhá možnost.
doplněno 16.02.13 22:45:Poplatek ti přímo strhnou z kreditu.
Vodafone má obdobu - 60 MB a 50,- Kč týden, po vyčerpání limitu lze další (opět 60 MB) dokoupit za 40,- ...
Ale já měl dojem, že Hel222 jde o nějaký ´fígl´, jak za jednorázovou investici mít trvalý přístup...
Aha...
Tak - všichni operátoři mají možnost aktivace (koupě) připojení na den či týden a lze je aktivovat ke stávajícímu ´číslu´ - tedy je platíš jen tehdy, kdy je aktivuješ (nikoli trvale).
Další možností je koupě telefonu s wifi a během cestování se připojovat na hot-spoty, které někteří dopravci (resp. některé spoje) nabízí zdarma, wifi jde využít i na připojení telefonu (apod.) k domácí ´síti´.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.