Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě mobilu přes aukro bez záruky

Od: pavel882 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je bezpečné koupit použitý mobilní telefon bez záruky z Aukra. Trošku mě upokojuje fakt, že bych ho platil až na místě po osobním převzetí, takže by byla možnost si mobil ještě před samotnou koupí vyzkoušet. Děkuji za odpověď. :))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

Ja kupoval pres aukro pouzity a platil jsem predem, jak je na vetsine aukci zvykem. Vse probehlo v poradku. Taky jsem ho koupil za cenu, za kterou bych ho nikde nesehnal. A je tam vetsi duvera, nez inzerat v novinach.

hop®
hodnocení

1x

Podívejte se na množství uskutečněných obchodů a hodnocení prodejce, hodně to napoví.

Kupoval jsem přes aukro pro kamaráda starší Nokii N900 bez záruky a zatím naprostá spokojenost...

hodnocení

1x

Podívat se na hodnocení prodejce, pokud má dobré hodnocení tak nebude problém. Já už jsem koupil na aukru hodně věcí a nikdy se nestalo, že by zboží neodpovídalo prodejcem udávanému stavu.

Sice jsem obdobné odpovědi ohodnotil ,ale přesto mi to nedá-kupoval jsem přes aukro asi 6 mobilů (2x smartaphon a zbytek klasika ) a naprostá spokojenost,dále jsem koupil asi 4 PC-2x stolní a 2xNTB a taky spokojenost!,Vždy kouknu a přečtu si hodnocení kupujícími i prodávajícím dané osobě,i když to není 100% záruka,ale přesto to o něčem hovoří! Sám jsem také hezkou řádku věcí prodal a snažím se co nejlépe stav popsat.

hoummy*
hodnocení

0x

Určitě byla, když si osobně pro něj přijedete, tak před zaplacením vyzkoušet. Záleží na seriózitě prodávajícího. Když nebude chtít nechat vyzkoušet, tak tam je nějaký problémek...

briketa007*
hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud Vám někdo na věc nedá záruku (alespoň na vyzkoušení), tak není zcela přesvědčen ,že je věc 100% funkční. Pokud se jedná o pro Vás větší častku, asi bych do toho nešel. Mobil si sice na místě zkusíte zapnout, ale 90% chyb telefonů je spíše občasných...

petr123*
hodnocení

0x

Není, ale to tě asi nezastaví...

Při testu nezkontroluješ ani že nebyl utopený (signalizační body se dají přelepit bílou samolekou) nebo kradený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]