Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je bezpečné koupit použitý mobilní telefon bez záruky z Aukra. Trošku mě upokojuje fakt, že bych ho platil až na místě po osobním převzetí, takže by byla možnost si mobil ještě před samotnou koupí vyzkoušet. Děkuji za odpověď. )
Podívejte se na množství uskutečněných obchodů a hodnocení prodejce, hodně to napoví.
Kupoval jsem přes aukro pro kamaráda starší Nokii N900 bez záruky a zatím naprostá spokojenost...
Podívat se na hodnocení prodejce, pokud má dobré hodnocení tak nebude problém. Já už jsem koupil na aukru hodně věcí a nikdy se nestalo, že by zboží neodpovídalo prodejcem udávanému stavu.
Sice jsem obdobné odpovědi ohodnotil ,ale přesto mi to nedá-kupoval jsem přes aukro asi 6 mobilů (2x smartaphon a zbytek klasika ) a naprostá spokojenost,dále jsem koupil asi 4 PC-2x stolní a 2xNTB a taky spokojenost!,Vždy kouknu a přečtu si hodnocení kupujícími i prodávajícím dané osobě,i když to není 100% záruka,ale přesto to o něčem hovoří! Sám jsem také hezkou řádku věcí prodal a snažím se co nejlépe stav popsat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.