Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypocet civky

Od: jirka5 odpovědí: 6 změna:

chci se zeptat jestli je nejaky vypocet podle ktereho by se pocitalo : delka dratu napr / - dělěno - 10m:0,9mm=x

chapete? mě jde o to že požadovaný drát nemají v nabídce tak bych chtěl navinout drát menšího průměru ale nevim jaky a kolik m.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Napřed napiš, jaká cívka a do čeho to má být.

Rozhodující je počet závitů, záleží do čeho ta cívka je, je možné že by průřez drátu nemusel být tak krytický.

jirka5
hodnocení

cívka je to do magneta :

mototechnik.cz/...

a jeste zapalovaci civka u tehle civky - svetelne je drat 0,9mm a 5,5male jeste to mpremerim a druha civka ma 0,6mm ale jeste jsem ji nerozmotaval ta je dochovalejsi a ta svetelna ma v jedny vrstve zazitu 21 zaviru a jsou tam 4 vrstvy.

Tak použitím silnějšího drátu se nic nezkazí, ale musí se tam vejít a rozhodně dodžet počet závitů. Menším průřezem bych to nevinul, neutáhlo by to světlo...

jirka5
hodnocení

no to je ten problem ona serie konci 0,8 a ja potrebuju min tu 0,9 takze ted nevim dazat 250 za asi 500g dratu ani nevim kolik ho je na civce to se mi nechce

jirka5
hodnocení

jo a pokud zvas nakej e obchod s dobvrejma cenama a dratem 0,6 a 0,9 napis mi ho sem prosim ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]