Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
před týdnem mi přestal fungovat mobil. Po dlouhém zapínání se po krátké chvíli sekne. Nevím čím to je. Prostě nefunguje.
Moje otázka zní: Jak mám reklamovat telefon, když firma ( www.mobilzababku.cz ) už neexistuje. Teda aspoň její webové stránky. Záruční list mám, fakturu taky.
Jak ho mám reklamovat?
Děkuji za informaci.
Jedná se o mobilní telefon HTC Desire, koupený 20/4/2011
Hodně toužíte, aby Vám vrátili BABKU?
Na faktuře by měla být uvedena společnost, která tento web a eshop provozovala. V obchodním rejstříku pak by šlo najít údaje o firmě, a pokud je zrušena firma tak lze i dohledat, kdo převzal její závazky...
Tady prosim:
Zdravim, dulezite je vedet, jestli je k tomu original zarucni list od vyrobce, nebo pouze z obchodu. V prvnim pripade lze navstivit jakykoliv autorizovany servis, ve druhem je treba kontaktovat firmu a zeptat se.
Kontakt je jasny. najisto.centrum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.