Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stream videa přes bluetooth

Od: an* odpovědí: 6 změna:

mám android mobil a notebook s bluetooth. Jde nějak streamovat film do mobilu, když ho mám v notebooku? ( přes bluetooth)

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Jestli streamovat, to nevim. Myslim, ze na to musi byt specialni profil v Bluetooth, ktery dost telefonu nema. Co ale muzes udelat, je prenest pres Bluetooth ten film (bude to v podstate prenos souboru, coz je funkce, kterou ma snad uplne kazdy telefon s Bluetooth implementovanu) a pak ho spustit v mobilu. Nezapomen, ze telefon umi prehrat filmy jen v urcitych formatech, tak se ujisti, ze ten film je v jednom z tech pozadovanych formatu nebo ho do nej preved. Na internetu existuji programy, ktere to za tebe udelaji a zaroven take prizpusobi rozliseni apod. Nema smysl posilat mobilu film v HD rozliseni, kdyz maobrazovku ten 480x320 bodu.

Nebo posli model mobilu a my se ti podivame, jake profily Bluetooth podporuje (jestli podporuje i to streamovani).

luke237
Bluetooth profiles
an*

napadlo mě to poslat normálně, ale radši to udělám přes kabel, je to rychlejší a eště se mi to nabije :D

K tomu formátu: film je stažený v .avi a převedu ho na .3gp pomocí programu Format Factory

Wikipedie moc nepomohla :(

luke237
Odkaz na Wikipedii byl proto, aby jsi si vsimnul, ze streamovaci profil a profil pro prenos souboru jsou 2 ruzne profily.

Jsem rad, ze chapes tu potrebu kompatibilniho video formatu pro mobil a ze vis, jak na to.

hodnocení

0x

Do androidího mobilu lze stáhnout třeba výborný MX Player, který přehraje vše, pokud není potřeba šetřit paměťovým místem tak není potřeba konvertovat...

an*
Na sd karte mam jeste 3,5GB takze o misto mi tady nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]