Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítící dioda na pračce?

Od: minimimi* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně pračky Whirlpool. Funguje bez problémů, ale když se nastaví program 30 svítí červená dioda. Co to může byt?
Předem díky za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není nad inteligentního rádce...;)

Máme stejný typ a podle manuálu svítí červená kontrolka ve třech případech. Buď kontrolka Servis, takže nějaká porucha, třeba programátoru. Další případ je možnost nedostatečného nebo žádného přívodu vody a poslední možností je ucpané čerpadlo, takže se neodčerpává voda, eventuálně není ucpaný filtr. Ale pokud funguje normálně a svítí červeně jen u jednoho programu, asi bych si tipnul na ten programátor. Funguje pračka na ten kritický program?

V každém případě signalizuje nějakou poruchu a stálo by za to, pozvat si servisního technika.

minimimi*
hodnocení

Ono totiž bych měla koupit tu pračku tak se radši ptám, jestli to má cenu :). Ale psal, že jinak funguje naprosto v pořádku. Myslíte si že mám do toho jít?

Pochopil jsem dobře, že kupujete použitou pračku, která funguje bez problémů, ale při jednom programu svítí červená dioda?

V každém případě to ale signalizuje nějaký problém, zkuste se poradit přímo s technikem, tryhle pračky má firma Strojmat.

minimimi*
ano to jste pochopil spravne. Chci si poridit pracku, tady tahle mi padla i do oka, ale mam strach, ze mi pak behem chvilky odejde.

Takže na to pozor, může to signalizovat i nějaký začínající malér. Pokud by vám to za to stálo, zavolejte si servisního technika, který vám řekne, co a jak, jestli je to vážná oprava, nebo ne. Ale aby jste nenaletěla a nezjistila, že oprava bude dražší, než celá pračka.

pracka
hodnocení

0x
Zjistit typ pracky, najit na netu manual, zjistit chybove hlaseni. Nebo vyfotit a dat k posouzeni. Muze go byt cokoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]