Ahojky, nemáte někdo osobní zkušennosti s tímhle foťáčkem? Plánuju nákup a musím se rozhodnout do konce dubna, tak toho potřebuju zjistit co nejvíc...stránky mám pročtený, spíš bych uvítala názor někoho, kdo s ním má osobní zkušennosti, hlavně co se odolnosti týče a jeslti už jste ho třeba zkusili potopit. Já z toho mám hrůzu, páč bych ho potom musela reklamovat v Americe ( kde ho budu kupovat )...teda nevím jesltlti má Olympus mezinárodní záruku,ale možná že jo. Takže předem moc díky, jestli někdo něco víte a ztratíte se mnou chvilku
Cus, prave mi prisel ten fotak z Francie - koupil jsem ho za 8613 Kč
Dela perfektni fotky a jeho odezvy jsou neuveritelne rychle. Je krasnej, foti perfektne, makro s prisvicovaci led diodou je k nezaplaceni a proste dalsi foto, ktere budu porizovat na dovolene na vyzadani na mailu ( not.ok@seznam.cz)
K te zaruce - na zarucnim listu je napsano"European and worldwide warranty"
Jedina vyhrada je, ze je neuveritelne patlavej - kdokoliv se ho dotkne, tak je videt otisk prstu. Ale zase se to da lehce umyt.
modixi*
Ahoj, no paráda, díky moc ... už se na něj taky moooc těším a měl by mě vyjít asi na 5700,- + nějaká paměťovka...hlavně se těším až ho zkusím letos v Egyptě a byla bych ráda, kdybys mi nějaké fotky třeba poslal Ještě ti písnu na mailíka...díky moc...
gozep
A prosím tě, kde ho za takovýhle peníze koupíš? Bral bych klidně 2ks jestli se dá sehnat za 5700,-/1ks!
modixi*
Ahoj, no veze mi ho kámoš z USA...takže by mi měl dorazit kolem 6. květnavychází to tam asi na 340 USD a s 2GB kartou to bude kolem 6.000 na naše, takže parádička
skritekcz
Ahoj, za takovou cenu, třeba i podobnou +- bych ho bral taky, dal by se sehnat? sinr@seznam.cz Díky
Nevite nekdo, kde by se dal 1030 nejlevneji sehnat a jakou k nemu nejlepsi datovou kartu? Dik Petr
modixi*
Já jsem koukala na alzu.cz , tam ho prodávají za 9.959,-Kč,ale jak je to jinde, to netuším...Jinak paměťovky jsou k Olympusum bohužel XD a když jsem hledala paměť 4GB, tak jsem bohužel nenašla...největší 2GB...ta u nás stojí kolem 850,- Kč, 1 GB potom kolem 500,-Kč
orfin2
Je to pravda, olympus jede své xd-pict. karty, ale buďto je již v balení přidána redukce na microSDHC , nebo se dá koupit zvlášť, stojí asi 250,- (MASD-1 Adapter)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.