Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace do Samsung galaxy S III 16G

Od: hanicka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den moudré lidičky,

chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Koupila jsem si mobilní telefon Samsung Galaxy S3 a chtěla bych si do nej nahrát navigaci ,která bude fungovat při jízdě automobilem, aniž by potřebovala připojení internet/mobilní data během jízdy a postačilo by ji akualizovat doma přes wifi.Existuje taková navigace do telefonu?Je to vůbec možné toto mít v mobilním telefonu,aniž by to při jízdě požadovalo data z 3G atd?Nikdy jsem navigaci neměla,natož v telefoně,tudíž,nemám s tím žádné zkušenosti.A pokud ano,mohl by mi někdo nějakou doporučit

Děkuji*pusa*

S pozdravem a přáním úspěšného dne

Hanča

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

imis*
hodnocení

2x

Dobrý den,

jsou takové navigace. U každé se dá vypnout připojení na internet.

Já používám Sygic mobile maps.

Zde naleznete srovnání navigací na Váš phone.: mobilizujeme.cz/...

Jestliže chcete navigaci zdarma, naleznete ji na různém fóru. Instalace je složitější. Legálnější cesta je jednoduší.

hanicka*
hodnocení

Dobrý den,moc děkuji za odpověd/reakci,

chtěla bych se zeptat na Vámi zmiňovanou navigaci Sygic mobile maps. Možná budu znít jako úplná hlupaňa ;) ale nevím,zda jste mne dobře pochopil.

Jde mi o to, abych našla navigaci, která mi bude fungovat a navigovat mne celou cestu, ne jenom určovat pozici, kde se nacházím, ale aby mě to navigovalo cestu, aniž bych musela být připojená na datové připojení/mobilní internet: abych si naplánovala trasu a říkalo mě to " po 2m zabočte doprava*hi*", a přitom nemusela být připojená na datové připojení/internet.

Našla jsem na obchod play Sygic : GPS Navigation a ještě Sygic : Voucher edition a Sygic: edice Vodafone(mám operátora o2). Všechny tři aplikace jsou zdarma a jiné v nabídce nejsou. Mohl by jste mi prosím poradit, kde bych si mohla stáhnout Vámi zmiňovanou navigaci Sygic mobile maps? A zda po zaplacení aplikace funguje jak jsem se ptala výše;)

Je mi jasné, že to bude zpoplatněné. Zajímalo by mne kolik taková aplikace stojí a jak to pak probíhá? Zda po koupi se dopracuji k tomu, aby k tomu nebylo nutné datové připojení/internet během jízdy? A jestli se pak za každou novou aktualizaci platí další peníze či ne?Prostě jak to funguje*modla*

Předem velmi ale VELMI děkuji za zodpovězené rady a tipy*pusa*

mark156615

prostě a jednouše hledejte navigaci pro ANDROID ... to je platforma na které nejen váš telefon jede, jede na ní drtivá většina všech dotykových telefonů a pro všechny jsou stejné android aplikace dostupné v katalogu GOOGLE PLAY ... kdybyste si ho otevřel a vyhledal si v něm navigaci měl byste výsledek daleko dřív než když se ptáte tady.

katalog aplikací pro ANDROID play.google.com/... ... hledejte "navigace", osobně mohu doporučit zmíněný SYGIC nebo NAVIGON

mark156516

mohu doporučit i skvělou českou navigaci BE ON ROAD, kterou lze stáhnout z katalogu PLAY a Zdarma ji vyzkoušet na 7 dní. Teprve potom se platí ... odkaz play.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]