Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhotovení jen 7 fotek, není to drahé?

Od: agrim odpovědí: 5 změna:
Chci si nechat vyvolat 7 fotek ve fotosberne.Ma to cenu jen 7 fotek a plati se jen za fotky nebo i za praci?A jeste potrebuju vedet jak mam fotku zesvetlit kdyz je tmava.Ve photoshopu nebo corelu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli ma cenu nechat si udelat 7 fotek to je pouze na Tvem rozhodnuti. Pocitm ze cena bude nizka. Platis cenu za praci za kazdou fotku, presne ceny najdes v prislusne fotosberne. Je jedno v cem udelas fotku svetlejsi, zalezi pouze na Tobe ktery program mas k dispozici. Pokud mas oba, zkus to v obou a pak se rozhodni podle vysledku.

jabraka*
hodnocení

0x

Fotky lze upravovat v mnoha fotoprogramech.Já mám ACDSee Photomanager,a všechny fotky upravuji v něm.Pak je odešlu pomocí :Happy Foto asistenta do laboratoří HF a do dvou dnů mám doma poštou na dobírku hotové fotky.Při cenách za služby pošty se to sice prodraží,ale fotky jsou perfektní a rychle doma.Vyplatí se objednat aspoň 40 ks fotek.Zkus najít Happy foto na netu.

JABRAKA

yurek*
Jednoduchý program na úpravu fotografií - Picasa od Google. Je zdarma.

hodnocení

0x

platite za jednotlivou fotku, proto je to jen na vas, kolik jich budete chtit. S mnozstevni slevou nepocitejte! :D

V Corelu Photopaint staci zmacknout CTR+B a zesvetlit.

hodnocení

0x
Solidní zpracovatel ti tmavost či světlost automaticky upraví, jěště solidnější ti tuto službu nabídne s dotazem, zda nedostatek v expozici není záměrný... většinou totiž fotky zpracovávají automaty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]