Chci si nechat vyvolat 7 fotek ve fotosberne.Ma to cenu jen 7 fotek a plati se jen za fotky nebo i za praci?A jeste potrebuju vedet jak mam fotku zesvetlit kdyz je tmava.Ve photoshopu nebo corelu?
Jestli ma cenu nechat si udelat 7 fotek to je pouze na Tvem rozhodnuti. Pocitm ze cena bude nizka. Platis cenu za praci za kazdou fotku, presne ceny najdes v prislusne fotosberne. Je jedno v cem udelas fotku svetlejsi, zalezi pouze na Tobe ktery program mas k dispozici. Pokud mas oba, zkus to v obou a pak se rozhodni podle vysledku.
Fotky lze upravovat v mnoha fotoprogramech.Já mám ACDSee Photomanager,a všechny fotky upravuji v něm.Pak je odešlu pomocí :Happy Foto asistenta do laboratoří HF a do dvou dnů mám doma poštou na dobírku hotové fotky.Při cenách za služby pošty se to sice prodraží,ale fotky jsou perfektní a rychle doma.Vyplatí se objednat aspoň 40 ks fotek.Zkus najít Happy foto na netu.
JABRAKA
yurek*
Jednoduchý program na úpravu fotografií - Picasa od Google. Je zdarma.
Solidní zpracovatel ti tmavost či světlost automaticky upraví, jěště solidnější ti tuto službu nabídne s dotazem, zda nedostatek v expozici není záměrný... většinou totiž fotky zpracovávají automaty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.