Nejste přihlášen/a.
Mám sat.kartu od CS linku a s blížícím se přechodem na Irdeto jsem neregistroval, že by bylo možné kartu vyměnit za ICE, jako je to u SKY linku (vím, že se už jedná v podstatě o jednu firmu). Jediné řešení tedy vidím přechod na SKY, jen nevím, jestli mi při změně zůstane původní karta a pak ji budu muset vyměnit za ICE, nebo dostanu rovnou novou. Ale platbě 600 se asi nevyhnu, že? pokud bych přešel na SKY, líbí se mi možnost pořízení druhé karty za 80kč měsíčně. Chápu to dobře, že balík programů, který budu platit na první kartě mi poběží za těch 80kč i na druhé? Nebo to budou jen zákl.programy zdarma? Co se týká balíčků, víc mi vyhovuje CS - mám mých 7, kde mam spotrovní programy, které chci- U SKY kvůli nim budu muset mít balíček kombi, který je dražší, ale co nadělam...
Já nevím co všichni vidí za problém na servisním poplatku.
Prostě provozovatel takhle nastavil podmínky a je pouze na vás, jestli na podmínky přistoupíte a nebo jestli spolupráci s poskytovatelem ukončíte.
Nikdo vás nemůže donutit platit si službu nebo poplatky, o které nemáte zájem.
Pak si ovšem musíte zařídit přijem televizních programů jiným způsobem, který nevyžaduje poplatky.
Vážený pane protože v mem místě bydliště je špatný pozemní signál DVBT zakoupil jsem letos v ůnoru satelit na základě reklamy kartu za 1000kč stím že základní TV prgramy budou zdarma.Teť abych kupoval měnil za600Kč novou a ještě platil servisní poplatkyVadí mi tento podvodJeště dnes si vspomínám jak Izer tuto reklamu v TV provozoval.
U Cs-linku byla možnost pořídit pouze kartu Irdeto (která nefunguje v přijímačích se staršé čtečkou Cryptoworks). Nevím jestli tu kartu Cs-link nabýzel formou výměny.
Každopádně kdybys sledoval jejich internetové stránky a informace tak zjistíš, že výměnu karty cryptoworks mohou provést jak zákazníci Skylink tak i zákaznící Cslink. Takže si kartu můžeš stále ještě vyměnit.
Pouze tím krokem přejdeš jako zákazník k firmě Skylink a musíš si vybrat z jejich programovývh balíčků. Ty si předplatíš a díváš se.
Karta Next je opravdu jako druhá karta do domácnosti. Jedou na ní programy, které máš aktivované na hlavní (první) kartě.
Bližší a podrobnější informace najdeš na jejich webu nebo zavolej na infolinku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.