Blesku,záleží na tom,jak často se budeš holit.Vibrační strojky bývají levnější,holí vesměs rychleji.Pro dokonalé oholení nemá konkurenci trojfrézkový rotační Philips.
Já jsem mám frézkový Philips oholí vše, pak mám ještě planžetový Braun a tváře to oholí, ale v oblasti od brady ke krku některé části neoholí ani omylem(místo toho Braunu za 3500Kč jsem si měl koupit radči Panasonic i když se to nedá napájet ze sítě jenom akumulátorově).
Měl jsem obojí a skončil jsem u vibračního Panasonicu cca za 4 tisíce a je dokonalý a nemůžu si vynachválit, používám denně. Philipse jsem měl taky, ale tohle se mi jeví lepší.
Třeba strojekBraun Series 3odvede dobře svoji práci, i cena je solidní. Problém, ale nastal cca po třech letech kdy se opotřebil břit a nastal čas koupit nový. Jenže nový stojí cca 700,- Kč což vzhledem k ceně samotného holícího strojku je celkem slušný výdaj. Takže při výběru holícího strojku je potřeba počítat do budoucna i dost vysokou cenou náhradních dílů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.