Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holící strojek - rotační a nebo kmitající?

Od: blesk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Může mě někdo poradit, který el. holící strojek je lepší? Zda rotační a nebo kmitající. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

Blesku,záleží na tom,jak často se budeš holit.Vibrační strojky bývají levnější,holí vesměs rychleji.Pro dokonalé oholení nemá konkurenci trojfrézkový rotační Philips.

JABRAKA

martinhajek*
16.02.13 11:17
Souhlas.

hodnocení

1x

Já jsem mám frézkový Philips oholí vše, pak mám ještě planžetový Braun a tváře to oholí, ale v oblasti od brady ke krku některé části neoholí ani omylem(místo toho Braunu za 3500Kč jsem si měl koupit radči Panasonic i když se to nedá napájet ze sítě jenom akumulátorově).

albatros498022*
hodnocení

0x

Měl jsem obojí a skončil jsem u vibračního Panasonicu cca za 4 tisíce a je dokonalý a nemůžu si vynachválit, používám denně. Philipse jsem měl taky, ale tohle se mi jeví lepší.

bookus
hodnocení

0x

Třeba strojekBraun Series 3odvede dobře svoji práci, i cena je solidní. Problém, ale nastal cca po třech letech kdy se opotřebil břit a nastal čas koupit nový. Jenže nový stojí cca 700,- Kč což vzhledem k ceně samotného holícího strojku je celkem slušný výdaj. Takže při výběru holícího strojku je potřeba počítat do budoucna i dost vysokou cenou náhradních dílů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]