Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon chce stále uživatelské jméno

Od: mnbl* odpovědí: 3 změna:

dobré odpoledne,nechal jsem si na 1 měsíc zdarma aktivovat internet v mobilu od t-mobile.Mobil sonyericsson c510.Vše funguje,ale při každém připojení telefon po mě chce uživatelské jméno a heslo.Zkoušel jsem několik možností,na všechny to funguje,jen je to otravující.Nešlo by to nějak vypnout? Díky. Ps:Tu samou akci jsem měl od nich loni,a nic to po mě nechtělo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Stačí si přečíst návod a zabezpečení zrušit.

mnbl*
hodnocení

jojo,to mi napadlo jako první,ale kdepak ten návod najdu?v tý knížce co od něj mám nic není

hop®
hodnocení

0x
Nastaveni uzivatele a hesla byva ulozeno v mobilu. Zkuste si u sveho operatora objedat nastavovaci SMS... Zaslete KON_INTERNET_typtelefonu na4603a příchozí SMS potvrďte, snad se to opraví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]