Nejste přihlášen/a.
Ahojky. Lidičky prosim vás nevíte někdo jakej průměr má koaxiální kabel? Takovej nějakej běžnej co si dáte doma do set-top boxu? Potřebuju na to klipsy tak abych pak nevzala nějaký moc velký nebo malý...
Děkuju moc za odpověď
BMBX :dávam vám bod ,že ste prvý pochopili zmysel dotazu, ale body dostali radcovia ,ktorý otázke celkom neporozumeli
doplněno 01.08.12 17:11:Dávam bod -smajliík sa okopíroval sám ,neviem?
To jsou legrace. Já bych typoval. žejstenepsal dvojtečku a velké D, případně i s vloženou pomlčkou, nějak takto : D nebo : - D , ale bez mezer (zkusím to tak napsat: :D
)
No co jsem říkal?
Budu opakovat poznámku bmbx: Tazatelka asi nemyslí konektory, ale příchytky na zeď. Předpokládám, že kabel i s konektory už má.
Protože může mít kabel několik možných průměrů, bylo by nejlepší si ho vzít s sebou do prodejny a příslušné příchytky si vybrat na míru (případně jeho průměr změřit například šuplérou).
He nemám doma zatím ani šroubovák, natož šupréru, a pravítkem to změřím hoodně těžko
no asi s tím půjdu opravdu do nějakýho obchodu, doufám že to mají i volně prodejný,ty úchyty a ne jen na netu
I pravítkem ten kablík orientačně změčíte, plastové úchyty nejsou odstupňované po desetinách milimetru a jsou pružné. Měli by je mít v každém rozumném elektru...
doplněno 29.07.12 16:57: Namotejte si na něco (třeba flašku nebo hrnec) 10 závitů koaxu vedle sebe, bude se Vám to měřit lépe, dělit deseti určitě umíte! ![]()
Tak nějak, ono to nakonec zdaleka není nijak tragický, jestli si koupíš příchytku o malinko větší nebo menší. Držet to bude a to je hlavní.
No o to každopádně jde, ale nikdy jsem to nepotřebovala a nesháněla, tak proto mám teď takový telecí otázky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.