Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafone 845 jak zrušit stahování

Od: mrblackstar* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

stahuju na svém mobilu Angry Birds Rio, jenže mě došel limit na internetu. Stahuje se to velmi pomalu a žere to baterii.

Chci se zeptat, jak kompletně zrušit stahovaní, stahuju to z Google Play a nikde nemůžu najít jak to zrušit. Když mám zapnutý režim letadlo, tak to nestahuje. Ale když ho zase zapnu tak to pokračuje ve stahovaní.

Nevíte co s tím?

Předem díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice nemám telefon s Androidem,nicméně by mohlo fungovat tohle:

Až se znovu zobrazí výzva stahovat či ne,zkuste podržet prst cca 3 sec.na výzvě a měla by se objevit možnost odstranit či zrušit.

mrblackstar*
hodnocení

Díky za odpověď. Podržet prst déle jak 3 sekundy jsem zkoušel, protože vím že to u někde funguje, nicméně jsem telefon připojil na wifi a dostahoval jsem to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]