Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké sluchátka +- 400 Kč?

Od: itonda® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit při výběru sluchátek

Sluchátka budu používat především v iPhonu a někdy na noťasu nějaké tipy přihodím, jakou bych měl představu chtěl bych spíše náhlavní (žádné velké krávy), ale nebráním se špuntům jinak styl hudby podle nálady - hip-hop, rock, pop

sluchatka.heureka.cz/...
sluchatka.heureka.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ty Cretive jsou rozhodně lepší, mám i od Sony - mohu porovnávat ;)

hodnocení

2x

Ty Creative jsou bezkonkurenčně nejlepší špunty, výborný zvuk (rozsah 6Hz-23 000Hz) a nezničitelný kabel, lepší špunty jsem zatím v ruce neměl *palec*

jakubd*
hodnocení

0x
Mám z Datartu špunty asi za 300 od Sony, bile. Jen bohužel teď nevím přesný typ, ale vydrží vážně dlouho, super basy a ten kabel se jen tak nezničí.

stevesk8*
hodnocení

0x

Já sem používal asi 2 roky tady tyhle. Vydrželi mi vždycky tak půl roku poté sem dal reklamovat, ale které sluchátka drží nějak dlouho. Opravdu basy měli bezvadné a za tu cenu opravdu pecka.
mall.cz/...

Ty Creative už mám několik hodně let a moje dceruška je má taky a to k nim není moc šetrná, věčně je má strašně zauzlované a pořád jsou v pohodě, žádná sluchátka tolik nevydrží. Dokonce věhlasné KOSS, které byly asi tak 3x dražší odkráčely za půl roku. A těžko budete hledat sluchátka se spodní kmitočtovou mezí 6Hz. Pro ty, kteří by chtěli oponovat, že to je hluboce pod vnímání lidského ucha doporučím nastudovat metodiku určování frekvenčního rozsahu. Těch 6Hz je opravdu dost znát, to ty Philips se svými 12Hz nemůžou s basy konkurovat ;). Ten kdo si na mé doporučení koupil Creative 630, tak nevychází z úžasu, jako já před lety :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]