Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak čistíte sluchátka k mp4 přehrávači?

Od: djfero odpovědí: 5 změna:

ahojte, takový dotaz, jak čistíte uzavřená sluchátka z venku i zevnitř?jsou to ty s obloukem přes hlavu, mám to zevnitř ulepené od potu a zvenku zamatlané, tak se ptám? nechci je pokazit, byly poměrně drahé. Dík moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Okena (IRON) nebo prostředek na čištění brýlý a měkký hadřík z bavlny (kapesník :D).

hodnocení

0x

Lepší je lehce namočený hadřík ve vodě s trochou saponátu ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Trochu čistého lihu na vatičku.

JABRAKA

hodnocení

0x

Znovu opakuji nellepší je voda a saponát, nejenom, že nečistoty od potu jsou lépe rozpustné ve vodě, než v lihu, ale voda je mnohem víc šetrnější na některé plasty, hlavně na koženku použitou na náušnících ;)

djfero
hodnocení

Moc děkuji za radu, vzal jsem to tím saponátem a jsou jak nová, pěkně to šlo dole, přežily hrají, takže ok, akorát když jsem je čistil tak v nich docela dost vrzalo, ale to asi na nic vliv nemá že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]