Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafone 845 nejde se přihlásit na Facebook

Od: mrblackstar* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

na mém mobilu Vodafone 845 se mě nejde přihlásit na Facebook. Zadám jméno a heslo, a napíše mi to "Při přihlašování došlo k chybě. Zkuste to prosím později." Přitom přihlašovací údaje mám správně.

Má jěště někdo takový problém? Nevíte co s tím?

Předem díky za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se podívat,zda v nastavení telefonu nemáte pevně nastavené připojení k internetu a taky do nastavení aplikace Facebook,zda tam není nastaveno připojování přes jiný přístupový bod.Pak by se to trošku "bilo".

A jaké máte vůbec připojení k internetu?

mrblackstar*
hodnocení

Používám GPRS přes Vodafone.

A máte to připojení nastaveno stejně,jak v telefonu obecně,tak v aplikaci Facebook? Nemáte někde pevně nastaveno např.jen wifi? Bydlíte ve městě nebo na vesnici? Máte už vyčerpán FUP z internet balíčku? Připojení GPRS,pokud bydlíte na vesnici,je katastrofa.

mrblackstar*
hodnocení

Ne, bydlím be městě a FUP večerpané nemám, na Gmail se připojím v pohodě. A když si dám aplikaci Facebook a stisknu tlačítko menu, tak tam mám jen informace o pruduktu. Když jsem se zkoušel přihlásit tak jsem se vyzkoušel přihlásit pomocí gmail emailu který mám synchronizovaný s telefonem, ale píše to že jméno nebo heslo není správně, což není pravda.

Nemáte náhodou nainstalovanou aplikaci Sweet Dreams?

mrblackstar*
hodnocení

Mobil jsem koupil včera a žádné aplikace jsem zatím nestahoval.

Zkuste si zatím počíst tady: blog.zarohem.cz/... ,je tam i pár dalších odkazů,momentálně mě nic dalšího nenapadá.Snad jen zkusit z Android Marketu stáhnout jinou aplikaci Facebook a v ní se zkusit přihlásit.

mrblackstar*
hodnocení

Stáhnu z marketu aktualizaci z verze 1.1.2 na 1.9.6 a uvidíme.

mrblackstar*
hodnocení

Problém vyřešen updatem, díky za odpovědi a snahu vyřešir můj problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]