Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlý telefon

Od: jayeles* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, poraďte prosím, jaký si mám koupit telefon s velkým dotykovým displejem, aby byl hodně rychlý? Cena cca do 7 tisíc :)

Díky za odpovědi :) Jayeles

doplněno 25.07.12 18:23:

Cena má být do do 9 tisíc :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wbc*
hodnocení

2x

pokud jde o standartni cenu telefonu bez žádné dotace vemte si Samsung Advance mobilenet.cz/... VYKON / cena . Odkaz co posilal wampa je strasne stary ty telefony se uz skoro neprodavaji :)

hodnocení

1x

Jedinný rychlý telefon který je opravdu rychlý a ověřený rychlostí a nesekavostí je ve vašem případě iphone 3GS který pokud se nepletu lze koupit nový za 9 tis...

Android jako takový díky multiplatformnosti nikdy rychlý nebude... (potvrzeno na tel. se 4jádry)

A krachující nokia která PŘEDEM oznámila že pro řadu lumii updaty nebudou tudíž se nebudou ani vyvíjet aplikace neb bude úplně jiný systém je rozhodně ta úplně nejhorší volba...

store.apple.com/...

Tady je, úplně nový , přesně 9tis, bezplatné doručení až do domu, 2 roky záruky, přímo z oficiálního applestorecze ...

Na trhu je 3GS od roku 2009 dostal iOS 3,4,5 a nyní v roce 2012 dostane ios 6 to máme 3 roky updatů, se spekulací možná i 4 to se nokii s updatem po půl roce na které nefunguje ani obyčejný skype...a to nepočítám sta tisíce zadarmo aplikaci na Appstore... nejnovější OS ve 4 roky starém telefonu včetně aktuálních app, to je to co apple dotáhlo na vrchol mobilní divize...

Sice to vypadá jako chvalozpěvy ale spousta lidí poděkovala...

doplněno 02.08.12 23:16:

Té úvahy bych se držel...

Pokud nebudeš moc netáčet i těch 8gb myslím je dost...

A budeš mít lepší cpu,graf,kompas, attd...

doplněno 02.08.12 23:17:

Té úvahy bych se držel...

Pokud nebudeš moc netáčet i těch 8gb myslím je dost...

A budeš mít lepší cpu,graf,kompas, attd...

jayeles*
hodnocení

uvazuji ze si priplatim a koupim iphone4 :)

hodnocení

0x

Odkaz není sice letošní,ale myslím,že si vyberete,jsou krásné: mobilenet.cz/...

doplněno 25.07.12 20:27:

Pardón,ale co to je "strašně starý?"2 roky?*bzum*

majsterjoe*

Vesmes telefony ktere uz se neprodavaji, nebo jejich cena bude takovych 60% nizsi.

bena*
hodnocení

0x
Musím napsat předem, co 10 lidí, tolik názorů. já třeba měl Nokia Lumia 800, ale přešel jsem k U:fonu a ten funguje na speciální síti,takže mám jejich telefon. nicméně ty Lumie jsou opravdu výborné, hlavně si je nemusíte brzdit antivirem jako telefony s Androidem a taky Nokia, to je záruka kvality...

trixie*
hodnocení

0x

HTC Sensation

Sony Ericsson Xperia Play

HTC Desire S

Nokia C7

Nokia 701

Nokia X7

HTC Incredible S

Nokia N97

Nokia N95

Nokia N900

NOKIA N86

BlackBerry 9000 Bold

Asus P750

HTC EVO 3D

LG P990 Optimus 2X

Samsung i9100 Galaxy S II

Sony Ericsson Xperia LT18i Arc S

Nokia Lumia 800 16GB

Samsung i8160 Galaxy Ace 2

Sony Xperia P

atd...: mobilni-telefony.heureka./...

LG P970 Optimus Black

jayeles*
hodnocení

Xperia Play jsem měla doteď :D :D .. Tak nakonec kupuji iPhone 4s :).

Uží si fotek a natočených videií... je to luxusní kvalita.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]