Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větší uživatelská (interní) paměť

Od: remisak* odpovědí: 6 změna:

Vlastním Samsung Galaxy mini z pamětí 164 MB, což je pro instalování aplikací docela málo, jaký podobný mobil je z větší pamětí? Jěště Sony mini má tuším 340 MB.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud ti jde jen o to ze je to málo místa, tak ve Spravci aplikací je moznost presunout naistalovane aplikace na SD kartu, budou z ní fungovat stejne jako by byli v interní pameti.

remisak*
hodnocení

Díky za odpověď ale v položce správa aplikací jsem nenalezl jak přesunout na SD kartu mám 8Gb

Díky

bena*
hodnocení

0x
Do paměti telefonu nic neinstalujte, pokud je možnost to instalovat na paměťovou kartu. pořízení nějaké 2GB paměťovky dneska nestojí mnoho.
existují i telefony s vestavěnou 16GB pamětí, třeba Nokia Lumia 800, ale tam třeba není možnost paměťovky.
remisak*
hodnocení

Mám 8GB ale nemám tušení ja u tohoto telefonu zadat ukládání na kartu.

Díky

V Spravci aplikaci vidis seznam aplikaci co mas naistalovano, tukni na nejakou.

Otevre se ti jeji podorbnejsi popis a vpravo uprostred je tlacitko Presunout na SD kartu.

Nebo pokud mas nahore nad seznamem aplikaci zalozku Na karte SD (to zalezi jakou mas verzi Androidu, ono se to trosku lisi),

kdyz na tu zalozku tuknes objevi se seznam aplikaci a po prave strane budou okynka na "zaskrtnuti", kdyz ho das "zaskrtnout" tak se aplikace presune na SD kartu, je to rychlejsi nez otvirat kazdou aplikaci ...

PS presunout se daji jen ty aplikace stazene z marketu - Google Play, ty ktere jsou soucasti systemu ani neskousej presouvat ...

mark3223
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]