Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde koaxial od satelitu na digitalní anténu?

Od: jardacountry® odpovědí: 4 změna:

Mám na baráku satelit a koaxiál od něho je pod omítkou. V současné době jsem obdržel vyrozumění, že ikdyž jsem si koupil v dobré víře kartu která v roce 2008 byla deklarováná jako doživotně zdarma, musím nyní platit jakési servisní poplatky, jinak bude karta deaktivována. Protože jsme v ČR kde velké firmy mohou měnit smlouvy jak se jim hodí, přemýšlím že bych se na satelit vykašlal a na jeho držák instaloval DVB-T anténu. Jelikož je ale koax již pod omítkou, nechce se mi instalovat nový kabel a rád bych využil původní, satelitní. Parametry kabelu bohužel neznám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

na 100% bude funkční

hodnocení

2x

Nebude problém!

martinhajek*
hodnocení

2x
Satelitní koaxiály mají většinou dokonce lepší parametry, musí umět přenést až 2,15 GHz. Takže to opravdu nebude problém.

mowla*
hodnocení

0x

Koax by měl být totožný...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]