Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi naladit Tv Fanda

Od: krkovicka* odpovědí: 17 změna:
Hezky den.Po marných pokusech se obracím na vás.Set box a tv.Setbox dám automatické hledání,najde to všechno,kromě tý Fandy.Prostě se tam v seznamu neukazuje.Jestli mám dobrou informaci,tak začala vysílat už 14.7.?ne?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Fanda nevysílá pozemně v DVB-T, ale jen přes satelit, kabelovku a snad v nějaké interentové (placené) TV.

doplněno 24.07.12 13:36:

... internetové ...

krkovicka*
hodnocení

Ha!Takže ne pro mě.Já se s tím tady štvu.
Díky.
olaf71*
Televizní kanál Fanda, patřící pod Novu, bude od pátku odpoledne v běžném pozemním vysílání. Společnost CET 21 se na tom dohodla s provozovatelem multiplexu 4, společností Digital Broadcasting.
krkovicka*
hodnocení

Počkat!?fakt?No to je supr!a od kdy?jeee díky.
olaf71*

mowla*
hodnocení

2x

Jak - ale spíše kde, naladit - fanda.nova.cz/...

Nova zřejmě nehodlá svůj další kanál šířit ´zdarma´... ;)

lucimera*

Myslím, že kanál Fanda zdarma je. Alespoň to Nova ve svých reklamách uvádí. Nebo ne?

olaf71*
hodnocení

2x

jinak Fanda docela dobrej. od té doby, co začal vysílat, jsem večer na Novu nekoukal

krkovicka*
hodnocení

Vy provokatére!Psaný program nabízí pořady pro mě.Díky.Každý večer co zapnu tv tak radši jdu spát...To je užitečnější.

jabraka*
hodnocení

2x

Musíš třeba na O-2TV

JABRAKA

bena*

Není třeba mít O2 TV, fanda vysílá jak přes DVB-S, tak i DVB-T. Jinak ten fanda, koukal jsem do programu a dávaj tam takový ten okoukaný odpad (převážně z USA) jako Walker texas ranger, Kdo s koho a podbné, Městečko Southpark, Kobra 11, Hvězdná brána a podobné hlouposti... Akorát se mi líbí Gambrinus liga, to by se dalo občas na to mrknout.

Takže ten kanál tam mám v zadu, stejně jako Cool a je tam spíš jen do počtu... :)

doplněno 24.08.12 16:41: Ale už včera se psalo na Parabole.cz, že se fanda chystá vysílat ode dneška v DVB-T.. A věřím že na jiných serverech se o tom psalo včera nebo dřív. Ale to je jedno ;)
frantisekpetru*

Ale v DVB-T teprve ode dneška.

aaaaaa*

pro pár lidí kteří chytnou mux4. Jinak ale kdo ji nechytí, o nic nepřichází, stačí nahlédnout do programu. Odpadky.

krkovicka*
hodnocení

Tv fanda občas vynechává,ale dá se na to koukat-a tý pořady co jste napsal,na to ani já nekoukám.Dnes jsem se ráno pobavila u účetního Fantôzi :-D občas se v něm najdu-myslím v nabízených programech.

metroman*
hodnocení

0x

Fanda TV je v DVB-T zdarma. Stačí naladit. Já ho chytám.

martinhajek*
Fanda vysílá v MUX4. Takže je na většině území ČR v DVB-T nedostupný.

volf
hodnocení

0x

TV Fanda je opravdu zdarma. Vysílá přes satelit (nutnost karty CS Link nebo Skylink; Digi TV nebo freeSAT), v kabelovkách a v posledních týdnech nově i v pozemním digitálním vysílání DVB-T. Viz návod Jak naladit TV Fanda

Pokud jste z Brna a okolí, tak před týdnem bylo navýšeno pokrytí v této lokalitě (Multiplex 4 rozšířil pokrytí v Brně a okolí). Zkuste znovu proladit vaše set-top-boxy či televizory. Třeba vám mimo TV Fanda přibude i TV Pohoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]