Nejste přihlášen/a.
Fanda nevysílá pozemně v DVB-T, ale jen přes satelit, kabelovku a snad v nějaké interentové (placené) TV.
doplněno 24.07.12 13:36:... internetové ...
Jak - ale spíše kde, naladit - fanda.nova.cz/...
Nova zřejmě nehodlá svůj další kanál šířit ´zdarma´...
Není třeba mít O2 TV, fanda vysílá jak přes DVB-S, tak i DVB-T. Jinak ten fanda, koukal jsem do programu a dávaj tam takový ten okoukaný odpad (převážně z USA) jako Walker texas ranger, Kdo s koho a podbné, Městečko Southpark, Kobra 11, Hvězdná brána a podobné hlouposti... Akorát se mi líbí Gambrinus liga, to by se dalo občas na to mrknout.
Takže ten kanál tam mám v zadu, stejně jako Cool a je tam spíš jen do počtu...
pro pár lidí kteří chytnou mux4. Jinak ale kdo ji nechytí, o nic nepřichází, stačí nahlédnout do programu. Odpadky.
TV Fanda je opravdu zdarma. Vysílá přes satelit (nutnost karty CS Link nebo Skylink; Digi TV nebo freeSAT), v kabelovkách a v posledních týdnech nově i v pozemním digitálním vysílání DVB-T. Viz návod Jak naladit TV Fanda
Pokud jste z Brna a okolí, tak před týdnem bylo navýšeno pokrytí v této lokalitě (Multiplex 4 rozšířil pokrytí v Brně a okolí). Zkuste znovu proladit vaše set-top-boxy či televizory. Třeba vám mimo TV Fanda přibude i TV Pohoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.