Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenosti s Power bankou?

Od: powerbank odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
máte někdo prosím zkušenosti s tímto výrobkem či podobným zařízením? Jaká je životnost takového zařízení, myslím tím za jak dlouho poklesne kapacita baterie, tak že se stane nepoužitelným v terénu...
powerguy.cz/...
Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Při častějším používání počítejte s životností asi jako u baterie v notebooku. Tedy aspoň moje zkušenost, že po dvou letech začíná jít pomalu ale jistě do háje. Pokud ji ale nebudete vybíjet až do nuly a co nejdřív ji vždy zase nabijete, myslím si, že i 5 let by tento výrobek sloužit mohl, ikdyž určitý pokles kapacity tam určitě bude :)

doplněno 24.07.12 10:30:

S takovými výrobky zkušenost nemám, ale něco podobného jsem si vyrobil ze dvou vyřazených notebookových baterií (označeny jako vadné). Zatím mi už třetím rokem slouží bez problému a kapacita je stále slušná, na několik nabití mobilu s přehledem stačí :)

powerbank
hodnocení

Děkuji Vám za zkušenost! tak to se dá..já se obával, že to bude nějaká půl roční záležitost..pokud mi to aspoň 2 roky nabije alespoň 2-3x mobil v terénu na jedno nabití banky, tak budu rád..CHci to používat na GPS na kole..Takže max. 10-12 hodin v terénu za den..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]