Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera nejede.

Od: nikulka* odpovědí: 3 změna:
Ahoj,mam dotaz. Mame kameru znacky samsung. Je stara asi 4 roky. Porad fungovala az jednou jsem ji zapla o obrazovka nefungovala. Kamera jela 10 minut a az pak jsem se mohla podivat na natocene veci. Nechapu co s ni je. Jak zapnu tak skace obraz a na nic se tam nemuzu koukat,protoze to je nemozne. Ale jak je trochu dyl zapla tak obrazovka je tepla a najednou to jede. Ale jen v urcitem miste,jak se otevre. ;) stalo se to uz nekomu? Potrebuji kameru na dovcu,tak potrebuji rychlou odpoved. Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud je to podle toho jak se obrazovka otevře, tak se jedná o přelámané vodiče k obrazovce.

nikulka*
hodnocení

A to se dá nějak opravit? A když ano,kolik taková oprava stojí? ;)

Moc díky

Opravit se dá všechno, v servisu vymění vodiče, kolik to stojí nemám tušení. Já osobně jsem podobné opravy dělal opravou těch vodíčů, nebo výměnou za jiné, které zpravidla vydrží více :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]