Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli někdo nevíte jak mám spojit klasickou animaci (snímek za snímkem) s videem. Ráda bych docílila toho, že něco, např. ruce, budou animované a trhané a za nimi pojede nějaké pozadí např. starý film. Víte jak? Znáte nějaký program? Budu moc ráda za každý tip, či radu.
Díky, Miky.
Tohle by měl zvládnout každý video editor. Na časovou osu se naskládají obrázky, zvuky, videa. Všechno se to porovná tak, aby animace byla nad videem které poběží za ní. Obrázky které budou animované asi udělat v PNG, aby mohly být jejich části průhledné.
Já jsem používal konkrétně Kdenlive editor, ale je bohužel jen pro linux:
Co použít přímo na animaci těch kreslených rukou aby se nemusely jednotlivé obrázky vkládat do videoeditoru - doporučuji hledat "animační program, animátor", dříve se tohle hodně používalo na tvorbu pohyblivých GIF souborů a je toho na internetu plno.
Nebo poslední možnost - celé to udělat ve Flash.
V programu Wax 2.0 lze vytvořit video efekty všeho druhu. Program Wax 2.0 je zdarma na stránce: debugmode.com/...
Podívejte se na video návod kde vložíte jedno video do druhého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.