Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat proč mi poštou nepřišel automaticky k mobilu samsung galaxy android USB připojení a sluchátka.
Já si Samsung Galaxy Pocket s OS Android kupoval přímo na prodejně O2 a taky jsem nedostal sluchátka ani proopjení USB.Jestli to náhodou není tím,že to u pana Sansunga nemají jako standart?Nakonec-USB kabel jsem dostal jen asi k jednomu mobilu (šlo o legendu nezi smartafony-moto MPX 200 ale byla již hoooodně jeta a na aukru a prodávající kabel a nějaké další příslušenství,dokupované přidal!) z asi deseti mobilů co nám v rodině prošli rukama!
Pokud má mobil standardní mini USB a standardní 3,5 jack na sluchátka tak to nemusí být jako dodávané příslušenství, v návodu je uvedeno s čím se to dodává a co je jako volitelné příslušenství.
To je přece úplně jasný - aby ušetřili Dělá se to teď docela běžně a hlavně u levnějších telefonů - dostanete jen přístroj a nabíječku. Skoro všechny telefony už mají 3mm jack pro sluchátka a každý předpokládá, že si dáte svoje, ty dodávané byly skoro vždycky j*bky, se kterými se nedalo nic poslouchat a skoro všechny telefony teď mají micro USB a předpokládá se, že si koupíte jeden kabel a vydrží Vám leta. Svým způsobem mi to přijde i jako šetření životního prostředí o naprosto zbytečně vyráběné plasty - dělala jsem to já i spousta jiných lidí, že na dodávaná sluchátka jsem nikdy nesáhla, popř. letěly hned do koše a nakonec jsem měla doma asi 7 USB kabelů - jeden od ukradeného telefonu, druhý jsem prodala bez kabelu, u třetího mi uznali reklamaci, kabel nechtěli a dostala jsem nový přístroj opět s kabelem... Prostě zbytečně vyprodukované plasty a navíc zákazníkem zbytečně placené. Kdo chce, koupí si kabel za 60,- a sluchátka za 150,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.