Nejste přihlášen/a.
Dobry den rozkousal nam pes nabíječku na dětske elektrické auto a potřebovala bych poradit co koupit jestli je to jedno.
Jde mi o tu cenu tudíž jestli musim koupit tu dražší na bíječku nebo stačí ten napáječ.
Na starém trafu bylo napsáno Output DC 6V 1A
Viz odkazy ctyrkolky-hombrac.cz/...
nebo ges.cz/...
Je třeba se řídit parametry, typem aku, pak podle použitého trafa, ale měl by stačit i ten napáječ. Jen dbát aby se nepřehříval.
No jde mi o to ze tomu nerozumím tak jsem nevěděla jestli je napaječ a nabíječka je to samé.
Nebo vlastně jestli to funguje na stejném principu
Stačí ten napáječ z druhého odkazu, protože píšete že na starém trafu bylo napsáno DC 6V 1A a u toho napáječe je napsáno 6V/1A stabilizovaný, takže to znamená že by taky měl do těch 6V dodat 1A.Z prvního odkazu jsem vyčetl že nabíječ v podstatě dokáže dodat taky 1A, ale má možnost nabíjet 2V/6V/12V akumulátory a asi po nabití automaticky vypne, proto je dražší.Jen dodám aby jste si dala pozor na polaritu, musí být stejná jako u původní nabíječky.
No neviem či ti spravne radili.Nabijačka je zariadenie ktore nabija baterie .Potom tie baterie použiješ do nejakeho zariadenia.
Napajač je zariadenie ktore použiješ k napajaniu nejakeho zariadenia.Ja pochybujem že to autičko budeš použivať z napajačom.Rozdiel je v samotnom vyhotoveni nabijačky a napajača.Podla mna potrebuješ nabijačku na baterie,a napajač nie je vhodny na nabijanie baterii.
Pokud se to "zařízení" strkalo někam do konektoru na autíčku, tak zase stačí něco podobného co bude mít ty parametry (6V 1A), nabíječka by byla nutná pokud se akumulátor odpojuje z autíčka a nabíjí se mimo něj
Tazatel jasně napsal, že pes rozkousal nabíječku. Nikdo z Vás neví, jaké baterky jsou v autíčku, ale jistě víte, že stačí ten 6V zdroj. Závidím Vám vaši jistotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.