Nejste přihlášen/a.
Ahoj.,
dnes jsem obdržela sms s tímto textem:
"Dobrý den, zapnuli jsme Vám nový roamingový balíček s levnějšími daty po celé EU! Kdykoliv se tedy připojíte v zahraničí, zaplatíte za 1MB přenesený jenom 20,84 Kč. Balíček si samozřejmě můžete změnit nebo zrušit. Podrobnosti na t-mobile.cz/roaming-eu. Hezké surfování, Váš T-Mobile"
Chci se zeptat, žádný tarif jsem neobjednala a co jsem se tak dívala, deaktivace těch jejich tarifů může být divočina s piny, které nikdo nezná. Co tenhle tarif pro mě prakticky znamená? O internet zájem nemám. Kdysi mi taky přišili nějaký tarif s internetem, který jsem nepoužívala a pak sem jen žasla kolik to mizí kreditu za nic.
Nedoporučuji si toho nevšímat.
T-mobile svým zákazníkům čas od času aktivuje na nějakou dobu zdarma balíček, který je po uplynutí této doby zpoplatněn. Většina zákazníků na SMSku zapomene, případně ji rovnou smaže. Balíček zruší až poté, co jim T-mobile poprvé naúčtuje. Tzn., že tak operátor vlastně získá platbu za nevyužívanou (a tedy ani neposkytnutou) službu. Zákazníci jsou naštvaní, ale většinou nic nepodniknou, protože se jedná o relativně nízkou částku, takže se jim nevyplatí do záležitosti investovatt čas nebo úsilí.
Nemáte-li o balíček zájem, zrušte jej na zákaznické lince (4603).
Jistota je jistota. Kdžy něco nechci, tak si to zruším. A už jen to, že mi někdo automaticky aktivuje něco, oč jsem nežádal, je hnus. Proto jsem taky odešel od toho oligopolu a operátora poslal do háje. už mě to nebavilo furt nějaký nabídky, volání infolnky a vrchol byla aktivace internetu v mobilu po tom, co mě volala oprátorka a já ji řekl, že zájem o to nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.