Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-mobile automatický tarif?

Od: beruna777 odpovědí: 9 změna:

Ahoj.,

dnes jsem obdržela sms s tímto textem:

"Dobrý den, zapnuli jsme Vám nový roamingový balíček s levnějšími daty po celé EU! Kdykoliv se tedy připojíte v zahraničí, zaplatíte za 1MB přenesený jenom 20,84 Kč. Balíček si samozřejmě můžete změnit nebo zrušit. Podrobnosti na t-mobile.cz/roaming-eu. Hezké surfování, Váš T-Mobile"

Chci se zeptat, žádný tarif jsem neobjednala a co jsem se tak dívala, deaktivace těch jejich tarifů může být divočina s piny, které nikdo nezná. Co tenhle tarif pro mě prakticky znamená? O internet zájem nemám. Kdysi mi taky přišili nějaký tarif s internetem, který jsem nepoužívala a pak sem jen žasla kolik to mizí kreditu za nic.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joshua*
hodnocení

0x

Přišlo mi to také. I celé mé rodině. Pokud to nevyužíváte, nevšímejte si toho :)

uska*
hodnocení

0x

Zavolejte operátorovi, ať vám zablokuje internet pokud jej nepoužíváte. Budete mít jistotu, že vám kredit nebude mizet

jirbar*

Má ho zablokovaný a dostal jsem to taky

bena*
hodnocení

0x
Tohle je pěkně sprosté.Určitě zavolejte infolinku a nechte si to okamžitě zrušit.Pokud chcete mít pojistku a jistotu kdyby nedej bože něco,hovor si nahrajte. a klidně můžete pohrozit přechodem ke konkurenci, pokud něco takového si ještě dovolí.
jirbar*

Ke konkurenci? Při té bídě je furt TMOBIL nejsolidnější

bena*

Je to jen vyhrožování ;) Konkurence je jinak jediná - U:fon. Můžu osobně doporučit.

iz*
hodnocení

0x

Nedoporučuji si toho nevšímat.

T-mobile svým zákazníkům čas od času aktivuje na nějakou dobu zdarma balíček, který je po uplynutí této doby zpoplatněn. Většina zákazníků na SMSku zapomene, případně ji rovnou smaže. Balíček zruší až poté, co jim T-mobile poprvé naúčtuje. Tzn., že tak operátor vlastně získá platbu za nevyužívanou (a tedy ani neposkytnutou) službu. Zákazníci jsou naštvaní, ale většinou nic nepodniknou, protože se jedná o relativně nízkou částku, takže se jim nevyplatí do záležitosti investovatt čas nebo úsilí.

Nemáte-li o balíček zájem, zrušte jej na zákaznické lince (4603).

hodnocení

0x

Žádnou paniku!

Aktivace i měsíční paušál je zdarma. viz: t-mobile.cz/... - druhá tabulka

bena*

Jistota je jistota. Kdžy něco nechci, tak si to zruším. A už jen to, že mi někdo automaticky aktivuje něco, oč jsem nežádal, je hnus. Proto jsem taky odešel od toho oligopolu a operátora poslal do háje. už mě to nebavilo furt nějaký nabídky, volání infolnky a vrchol byla aktivace internetu v mobilu po tom, co mě volala oprátorka a já ji řekl, že zájem o to nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]