Zapinoval jste ji požádejte operátora z jiného volání o puk.Bude po vás chtít poslední čísla vyrazene na sim kartě.Pak zadáte puk a zmeníte si pin nebo ho úplně vypnete.Pin nepoužívám už pěkně dlouho.To abych se v případě ztráty dovolala doplněno 28.11.12 17:10: No to ještě nevíme.Službu jsem využila u t/mobile ale musí fungovat u všech operátorů stejně. doplněno 28.11.12 21:06: Hope po mě nikdo doznání po telefonu,že je skutečně moje nechtěl.Taky moje nebyla.Já piny nepoužívám a když tak, tak mám schovaný kódy které se k sim kartě prodávají.Problém by byl s paušální kartou to už musíte na pobočku.
Pomůže operátor, ale bude chtít, abyste prokázal, že je SIMka Vaše. Pokud jste ji koupil někde v hypermarketu a je tedy anonymní, ano operátor Vám nepomůže - to by ty PINy mohli rovnou zrušit, kdyby to každému odblokovali na anonymní požádání...
doplněno 28.11.12 20:33:
*ani operátor...
praivo*
U T-Mobile jsem to dělal u předplacené karty asi 4krát a potvrzení nikdy nechtěli, jen posledních 6 číslic z čísla SIMky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.