Nejste přihlášen/a.
Vypálil jsem si na DVD-R film. V mém PC i na ostatních PC film jde přehrát. Kyž ho vložím do DVD přehrávače tak se přehrává jenom obraz bez zvuku. Když DVD několikrát vytáhnu a zase ho tam vložím film se přehrává i se zvukem. Když shlédnu asi 3/4 filmu zasekne se a přehrává film jakoby ,,zasekaně´´. Dokonce se mi stalo že DVD nešlo vytáhnout z přehrávače a ten vůbec nereagoval. Některé DVD to ale přehraje v pohodě. Čím to je?
DVD nepodporuje formát, nemá v sobě patřičný kodek. Je nutno zjistit co podporuje a filmy překonvertovat, pak vypálit. To, že jde přehrát na PC je logické, v PC se dají kodeky neustále aktualizovat...
Může si s ním poradit jen částečně, poradí si se zvukem a proto jede, ale nezobrazí video, dost častý jev.
Čím levnější přehrávač, tím víc toho přehraje. Drahé značkové přehrávače mají problémy hlavně s přehráváním DivXu a některý i WMV nepřehrají
Já mám leta nějaký levný přehrávač z Lídlu nebo Penny a pořád hraje a vždycky přehrál vše krom 3GP, RealMedia a Quciktime souborů. A pokud se pokouším přehrát to, co nepřehraje, třeba to 3GP, tak to chvíli načítá a pak se vrátí do seznamu souborů.
Teď tyhlety přehrávače stojí kolem 600 Kč, my ho tenkrát kupovlai asi za 1700Kč nebo taknějak a to ty drahé stály kolem 3500Kč a víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.