Nejste přihlášen/a.
Prosím má někdo zkušenost z přechodem na nové dekódovací karty Skylink VÝMĚNA . Původně vlastním cca 10 let kartu CS.link a přijímač MASCO MC 1100Cr. Údajně některé přijímače nejsou schopny spolupráce s touto novou kartou. Týká se to i toho mého přijímače - MASCO MC 1100Cr. Případně jaká jsou a jsou-li vůbec nějaká řešení, kromě koupi nového přijímače? Děkuji miro
Pokud si pořídíš kartu Skylink Výměna, tak ti v původním přijímači bude fungovat. Karta je typu ICE (Irdeto Cryptoworks E...) a to znamená že funguje jak ve starších přijímačích se čtečkou cryptoworks, tak i v novějších přijímačích s čtečkou Irdeto. Cena karty Výměna je 600,-Kč.
Pokud si koupíš úplně novou kartu Skylink, tak to bude karta s čistým systémem Irdeto. To znamená, že karta nepodporuje původní přijímače se čtečkou Cryptoworks. Pro tuhle kartu si musíš koupit nový satelitní přijímač a nebo pokud máš ve tvém přijímači volný CI slot (Common Interface), tak do tohoto slotu modul pro čtení karet Irdeto. Nová karta Skylink v systému Irdeto stojí okolo 2000,-Kč.
S kartou Výměna není problém. Zakoupíš, zadáš číslo původní karty, zadáš číslo nové karty, případně ti převedou kredit z CS-linku. Všechno máš i s nápovědou na webu Skylink.
S přijímačem Mascom 1100 opatrně,mám pocit,že když jsem se dotazoval na výměnu karty Skylink,tak se mě prodavač ptal,zda náhodou nevlastním tento přijímač,že je u něj problém.
Ale je možné,že se jen dotazoval,zda chci kartu Irdeto ICE nebo čisté Irdeto,možná že v tomto přijímači čisté Irdeto nefunguje.
Doporučuju koupit kartu výměna ve specializovaném obchodě,ne někde v supermarketu z koše u pokladny.
Minulý týden jsme kartu měnili za "Skylink Vyměna" zaplatili 600Kč a dávají k té výměně baliček programů zdarma.Přístroj máme Humanic používaný skoro10let a funguje to na tu vyměněnou kartu.Přistroj jsem vzal pro jistotu sebou a technik to vyzkoušel a bylo to v pořádku ...šlo to.Známy má sat.přístroj Mascom staři 4roky a museli mu přehrat softwar dal za to 200kč aby mu to na tu vyměněnou kartu hrálo.Proto je dobré ten přístroj vzít sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.