Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí pekárna na marmeládu

Od: pepr® odpovědí: 8 změna:

Zdravím.

Máme domácí pekárnu, konkrétně tuto - domaci-pekarny.heureka.cz/...

A při skončení pečení normálně zapípá, že už je konec. Ovšem při dělání džemu nee. Nepípá a nepípá.*nevi*

Nevíte čím to může být? Je to vlastnost nebo porucha?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Mám stejnou, džem v ní nedělám, ale na džemový program dělám škvarky. A přiznám se, že jak se ta vůně škvarků line, tak jsem si ani nevšimla, jestli pípá, nebo ne :-D

Neprošvihli jste to zapípání jenom, nebo to máte opravdu vysledované?

hop®

Michalko. škvarky?

Já v tom peču třeba chleba s uzeninou, ale samotné škvarky - vyzkouším!

cocinkamichalka*

Hope, ano! A jsou fakt vynikající. Musí to jet na dva džemové programy za sebou. Radši dvakrát menší dávku, protože z toho trochu vystřikuje ten olej - takže opravdu po menších dávkách.

Těsně před koncem přidej pár lžic mléka, škvarky krásně zezlátnou.

A TIP NAKONEC: Po pečení pečící nádobu nevymývat, ale upéct v ní chlebík - ten pak ještě krásně voní škvarkama!

A doufám, že mi pak napíšeš, jak jsi dopadl a jak škvarky chutnaly!

hop®

Michalko, moc dík, vyzkouším a písnu! *slunce*

uska*

Michalko, budu protiva - jak může ze švarků stříkat OLEJ? Není to náhodou sádlo? *bzum* Ale dávám za pravdu, škvarky nemají chybu. Aby to nestříkalo, tak během škvaření průběžně sádlo odebírám.

cocinkamichalka*

Uska, no jasně, SÁDLO :-D Jsem se upsala :)

hodnocení

Tak peče většinou ségra a džem dělala jen dvakrát a je si jistá, že to ani jednou nepípalo.

Dneska už dělala i chleba a tam to normálně pípalo. Potom udělala džem a prý nic.

Asi budeme příště muset nastavit budíka o minutu dřív a stát u toho až to skončí :D

cocinkamichalka*

No, posílat kvůli tomu pekárnu na reklamaci je asi zbytečné, já to udělala a pošta mi ji cestou rozbila :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]