Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Máme domácí pekárnu, konkrétně tuto - domaci-pekarny.heureka.cz/...
A při skončení pečení normálně zapípá, že už je konec. Ovšem při dělání džemu nee. Nepípá a nepípá.
Nevíte čím to může být? Je to vlastnost nebo porucha?
Mám stejnou, džem v ní nedělám, ale na džemový program dělám škvarky. A přiznám se, že jak se ta vůně škvarků line, tak jsem si ani nevšimla, jestli pípá, nebo ne
Neprošvihli jste to zapípání jenom, nebo to máte opravdu vysledované?
Hope, ano! A jsou fakt vynikající. Musí to jet na dva džemové programy za sebou. Radši dvakrát menší dávku, protože z toho trochu vystřikuje ten olej - takže opravdu po menších dávkách.
Těsně před koncem přidej pár lžic mléka, škvarky krásně zezlátnou.
A TIP NAKONEC: Po pečení pečící nádobu nevymývat, ale upéct v ní chlebík - ten pak ještě krásně voní škvarkama!
A doufám, že mi pak napíšeš, jak jsi dopadl a jak škvarky chutnaly!
Michalko, budu protiva - jak může ze švarků stříkat OLEJ? Není to náhodou sádlo? Ale dávám za pravdu, škvarky nemají chybu. Aby to nestříkalo, tak během škvaření průběžně sádlo odebírám.
Tak peče většinou ségra a džem dělala jen dvakrát a je si jistá, že to ani jednou nepípalo.
Dneska už dělala i chleba a tam to normálně pípalo. Potom udělala džem a prý nic.
Asi budeme příště muset nastavit budíka o minutu dřív a stát u toho až to skončí :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.