Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize SENCOR

Od: yryska* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám na obrazovce jen zelenobílé barvy. Zkusila jsem i tovární nastavení a nic se nezměnilo. Prosím poraďte. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

Jaký je zdroj signálu? Do TV přivádíte signál kabelem, ten bude nejspíše povytažený, zkuste ho pořádně dotlačit jak do TV, tak do settopboxu (pokud nějakej máte :) )

yryska*
hodnocení

Děkuji za zprávu, já settopbox nemám, je zabudovaný v televizi. Myslíte, že je problém v televizi?

martinhajek*
Ano, ten problém se jmenuje SENCOR.
Kup si televizor nějakého skutečného výrobce.
au1

hm, pokud před TV u vás doma není žádné zařízení, ze kterého jde signál, pak problém bude zřejmě v TV... zkuste ji zapnout u sousedů třeba, jestli bude stejný problém, aby byla jistota... Kolegu co reagoval na značku TV neberte vážně, dneska je to všechno na jedno brdo, dělám ve firmě kde se vyrábí TV Sony, vím o čem mluvím :)

yryska*
hodnocení

Děkuji za zprávu, potěšil jste mě. Mám ještě jednu přenosnou od stejné značky a ta funguje. Tak to bude tou televizí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]