Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na obrazovce jen zelenobílé barvy. Zkusila jsem i tovární nastavení a nic se nezměnilo. Prosím poraďte. Děkuji
Jaký je zdroj signálu? Do TV přivádíte signál kabelem, ten bude nejspíše povytažený, zkuste ho pořádně dotlačit jak do TV, tak do settopboxu (pokud nějakej máte )
Děkuji za zprávu, já settopbox nemám, je zabudovaný v televizi. Myslíte, že je problém v televizi?
hm, pokud před TV u vás doma není žádné zařízení, ze kterého jde signál, pak problém bude zřejmě v TV... zkuste ji zapnout u sousedů třeba, jestli bude stejný problém, aby byla jistota... Kolegu co reagoval na značku TV neberte vážně, dneska je to všechno na jedno brdo, dělám ve firmě kde se vyrábí TV Sony, vím o čem mluvím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.