Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV v monitoru

Od: svty* odpovědí: 3 změna:
Mám takový dotaz. Hodněkrát jsem skoušel připojit monitor k televizi tak, aby na něm byl obraz a ne na televizi. Bohužel se mi to ani jednou nepovedlo. Pokud někdo víte jak, tak mi prosím poraďte. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A proč chceš připojovat jedno zobrazovací zařízení ke druhému?
Jinak by to šlo přes SCART redukci na CINCH a mít LCD s tímto vstupem. Možna pak ještě přes HDMI.
svty*
hodnocení

Jde spíš o tohle: Mám doma starý Commodore 64 (možná ho znáš) a je v něm vestavěný koax. konektor, takže se dá připojit k televizi, jenže televize je velká a monitor je lepší a skladnější. Rozumíš? Zkusím to, co jsi mi poradil. Dík.

jabraka*
hodnocení

0x
Princip zobrazování barevného obrazu je na televizní obrazovce jiný ,než na monitoru.Možnost pozorování televize na monitoru jednoduše je nemožná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]