Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz,neví někdo jak vymazat naladěné kodované i nekodované programy v této televizi?Televize mě jich naladila asi 1320,ale zdaleka ne všechny používám.Díky
Podle návodu k použití to vypadá, že vymazat nejdou.
Ale jsou tu jiné možnosti.
Obnovit výchozí (tovární) nastavení: Tlač. Home - Nastavení - Možnosti - Obnovit výchozí. Zmažou se vám uložené programy, ale i všechna nastavení TV které jste provedl! více návod str.111
Pak při ladění vyberete jen ty satelity (TP) , které používáte. Typicky Astra1 19,2E a Astra3 23,5E
Další možností je přeskočení kanálů při procházení pomocí tlač P+ a P-:
Home - Nastavení - Nastavení - Úprava programu. Vyberete program a dáte přeskočit. Když dáte přímo číslo programu, tak se normálně TV přepne. Více návod str.40
Případně obě možnosti zkombinujete. Protože i při ladění jen dvou satelitů vám to najde spoustu nepoužívaných. I když určitě míň než 1300.
doplněno 15.07.12 17:51:Pro Jenyk: Mazat jednotlivě jdou jen analogové programy.
To opravdu nejdou vymazat nepotřebný programy? No potěš koště, naštěstí mě LG nesmí do baráku, tak takový problémy nemusím řešit.
Díky moc,večer to zkusím,jinak ladění a řazení programů absolutně bezva a bezbroblémové,jen jsem já idiot při ladění dal asi 4 satelity a přitom používám jen Thor od free sat,díky moc!
V návodu je přesně napsáno: Obnovit výchozí: Obnovení výchozího nastavení televizoru z výroby a vymazání všech uložených programů.
Takže pokud jste nastavení sdílení DLNA a sítě měnil, tak se podle mě vymaže. Takže si vše předem pečlivě opište.
Já mám v televizi CA MODUL Irdeto,tak nevím,jak bych to asi mazal,je to naladěné v televizi,kde jsem to naladil i bez satelitu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.