Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jmenuji se Tereza a je mi 11 let.Nedávno se mi rozbil mobil Alcatel OT-710 u kterýho sem zjistila že pro mě není vhodný.Objevila sem několik nových mobilů,ale z toho se mi líbily jen dva.Poraďte mi jaký si mám vybrat.Buď Sciphone i68 4G,nebo Alcatel OT-808.Děkuji za odpověď a poku možno odpověď co nejrychleji.
tady ty mobili napodobeniny z číni japonska a podobně za 1000,2000,3000 a podoně jsou levné nekvalitní napodobeniny které nic nevydrží značky jako (sciphone, myphone a podobně) vy chcete mobil co vypadá jako iphone a ne chcete do toho nic investovat . Přečtěte si recenze takovýhle mobili to je týden a tohle upadne tam to vrže jsou to jen levné kramy k ničemu. Našetřete si a kupte si ZNAČKU co je opravdová a kvalitní třeba Samsung , Nokia , HTC , a tak dál nebo Apple .
Já peníze mám,ale rodiče mi nedovolí nic drahého!řekli mi že si mám vybrat do 2 000,-Kč ta'tkaovi sem řekla že za dva tisíce nic kvalitního neseženu, ale co zmůže 11i letá holka že jo?Já vím že Sciphone je jen napodobenina, ale pokud už chci mobil tak nějakej takovej ne kšunt jko sem měla!Do recenzí sem se koukala a na ten Alcatel byla jen 1 což byla dobrá recenze a zákazník ji doporučoval a na ten Sciphone byly taky dobré recenze!Navíc,já se ptala který z nich a né,aby ste mi doporučovali jiný,ale přesto děkuji za odpověď.
Pokud že nemáš rozpočet na lepší chytrý telefon tak si jej nekupuj kup si raději vysouvací nebo s klasickou klavesnicí protože bude 100x lepší než tenhle bude rychlejší a hlavně líp vybavený protože dnes již za 2000 seženeš dobrý mobil s klasickou klávesnicí ale dotykový za 2000 jsou šunty které se sekají a jen s takové mobilu budeš mít nervy a po měsíci budeš litovat žes ho kupovala a budeš přemýšlet kam ho zahodit.
Víte,to neí tak jednoduché!Já mám ty peníze na svém vlastním účtu Era kde mi ty peníze ze začátku přibývali,ale teď,mi to bere každý měsíc po 13i korunách!Takže...mi ty peníze vyberou,ale už teď jich tam mám málo!je to pod 2000,ale nad 1000 a rodiče mi nedovolí si koupit mobil to by mi ho akorát zabavili!
Sciphone je levná čínská hračka, nevydrží to dlouho. Z výběru bych vybral ten Alcatel OT-808. Není to sice zázrak, ale v rámci možností je to dobrý. nebo koukněte po nějaký levnější Nokii, ty levnější Nokie sice nejsou taky nejlepší, ale rozhodně lepší, než ty lkaciné hračky s Androidem, které si musíte ještě brzdit antivirem ,protože pro Android pořád vychází nové a nové viry.
doplněno 13.07.12 18:20:Zkuste kouknout sem: mobilni-telefony.heureka./... určitě si vyberete. Nokie je záruka kvality.
Děkuji za odpově,ale potom co sem s alcatelem zažila hodně váhám a newm.Proto sem se tady zeptala
Alcately nebyly špatné telefony, třeba jako první přišla tato značka s možností ztlumit vyzvánění bez odmítnutí hovoru, s funkčním budíkem i při vypnutém telefonu a s dalšími jinými nápady. Sciphone jsem si koupil jen proto, abych si vyzkoušel, jestli mi bude vyhovovat "dotykáč", možná kdybych si nekoupil tuto značku ale něco kvalitnějšího, neměl bych ještě dnes starý klasický tlačítkový...
Jinak můj mladší kamarád také toužil po lepším telefonu než měl, tak jsem mu jako dárek starší rozumný telefon (podle společného výběru) pořídil, za velmi slušnou cenu. Neber to jako návod, ale jen mě napadlo, jestli třeba nemůřeš mít přáníčko k narozeninám...
Telefony hodně střídám a ráda zkouším novinky. Ca 2 roky zpátky když se všude objevili Myphony a Sciphony jsem si jeden vyloženě z legrace objednala. Vyšlo mě to na ca 1000,- a s přítelem jsme čekali, co to bude, v podstatě jsme se dohadovali, jak velký to bude shit Předčil naše očekávání. Telefon vydržel ca 10minut. Pak se začal vypínat diplej. Takže sice je na 2 simky a má milion rádoby funkcí, ale použít se moc nedají. Displej, pokud svítí, je děsný, jak ze začátků prodeje barevných displejů. Děs, hrůza, nesedící plasty... Pokud máš rozpočet okolo 2000,- já bych si koupila Sony Ericsson TXT nebo TXT pro - qwerty klávesnice na mraky sms, barevné varianty atp. Navíc celkem ověřená značka. Ani to nebude pecka, ale jsem si jistá, že něco telefon vydrží!
Děkuji:Telefon Sony Ericsson TXT Pro,tak na ten sem se taky koukala a docela sem si říkala že bych se pro něj i rohodla, alekdyž sem objěvila tyhle dva tak sem si řekla že ne, ale zvážím to to ano
děvče podle toho cos těď napsala se asi moc v elektronice nevyznáš protože každý by vybral raději Sony ericsson není sice nejlepší z nabízených na trhu ale z těch tří tady je nejlepší a o hodně. Ty dva jsou čínské levné krámy které vydrží tak půl měsíce víc ne.
ANo, ve elektronice se asi "nevyznám",když mi je 11!"To máte absolutní pravdu sem naprostá nemehlo který žádá radu na stránkách který patří k nejnavštěvovanějším webovkám na světě,já sem prostě úplně mimo neberte mě vážně!"
Na funkcích Ti nezáleží, hlavně když dobře vypadá, je to tak?
2 Nokie stojí něco málo přes 2000,- mobilni-telefony.heureka./...
Vysouvák Samsung mobilni-telefony.heureka./...
Jsou to telefony s cenama z oficiální české distribuce. Samozřejmě se dají koupit levnější z šedého dovozu.
Všechny tyhle mobily sem na Heuréce našla, ale nevím co říct prostěé já newm nejsou to mobily pro mě!O vzhled ani nejde, ale přes to děkuji
Ten SciPhone silně nedoporučuju, oproti tvýmu Alcatelu si vůbec nepřilepšíš. Je to jako by sis koupila nějakou kopii na čínských trzích.
já doporučuju tento mobilni-telefony.heureka./...
Sice to není s cenou do 2000, ale musíš to nějak Tátovi vysvětlit. Nebo se svěř Mámě jeslti se přecejen nepřimluví a nedomluví se s Tátou aby ti to povolil. Ta Xperia mini je to nejlepší za cenu okolo 3000 co se dá sehnat. Jen to má menší displej, ale nadruhou stranu oproti tvému starém Alcatelu je větší.
Nebo si pořiď to co ti tady radí ostatní, taky třeba nějakýho levnýho pisálka jako je mobilni-telefony.heureka./...
nebo x-store.cz/...
doplněno 14.07.12 19:53: Pokud se budeš k mobilu chovat lépe než k tvýmu minulýmu mobilu vydrží ti např. ta xperia víc jak 2 roky Ale pokud si mobil rozbiješ sama naschvál, protože se ti nelíbí a aby sis mohla koupit jinej tak si kup třeba něco u vjetnamců. Takový ty telefonky co jsou v nich bombóny...
To ale musíš napsat, jaký mobil hledáš, co od něj očekáváš. Protože z těch cos nám nabídla Ty, tak jeden je kopie IPhonu a druhý je stylovka. Funkčně jsou vybaveny každý jinak. Takže oba mají společného pouze "zajímavý" vzhled.
Takhle každý jen hádá z křišťálové koule.
Já od telefonu očekávám:hezký dezing,fotoaparát nejmín 2 Mpix.,blootooth,možnost paměťové karty,nějaké ty hry a blbosti :D a měl by být dotykový nebo s klávasnicí se všema písmenkama vedle sebe no a samozřejmě do 2 000,-Kč Víc fakt ne
Mobil Sciphone je hezký a asi sem se rozhodla pro něj,protože po tom co sem zažila s mím minulím Alcatelem mám dost bohaté zkušenosti a víc Alcatelů sem se rozhodla že nechci!Je mi jedno co píšou do recenzí, pokud se z toho dá volat a psát SMS tak je to mobil pro mě to je jedlůležitější
Ráno nás taťka vždy vzbudí telefonátem aby se ujistil jestli sme vzhůru,když budu něco potřebovat tak si zavolám!Prostě když z toho de volat a psát tak je to mobil pro mě
:D
Naví,Telefon Sciphone i68 4G se mi podle videí na youtube zdá že je to dobrý mobil a v to věřím.Jsem pevně rozhodnuta že s tímto mobilem budu spokojena,ale když narzím na jiný mobil určitě ho dám sem aby ste mi poradili :D
tajkže děkuju za všechno a pokud najdete nějaký hezký mobil určitě mi ho pošlete
Pokud chceš za půl roku tady brečet, že chceš nový mobil a že ti nic na to rodiče nedají, tka si ten Sciphone kup. Ale čekej, že se ti do půl oku rozsype. Do 2000,- nic takovýho prostě neseženeš, co chceš. Buď ustup z požadavků (dotykový dispaly stejně časem vyjde z módy a lidi se vrátí k starým dobrým klávesám a klasickým displayům) nebo prostě něco přidej. Koukni, kde máte ve městě/obci sběrný dvůr, nasbírej nějakej papír (tříděný se vykupuje kolem koruny za kilo, smíšený kolem 50h) nebo kovy a přivydělej si.
V týhle cenový relaci by mohla být dobrá Nokia X2, Nokia C2-05, Nokia 7230, tady se na to můžeš podívat: mobilni-telefony.heureka./...
A věř, že ti Noki nějakej ten pátek vydrží a nebueš muset za půl roku kupovat nový.
No já vím,ale za 200 seženu jen tak nějaký obyč!Však víte,já sem 11i letá puberťačka která chce nějaký pěkný mobil z kterýho se dá,ale i volat atd...jak už sem psala
:D
Hele, Terko - někde jsi psala, že Ti jde o volání a SMS, proto jsem odpověděl takhle. Ale naprosto chápu, že ve svém věku chceš být "IN", a k Tvé osobnosti prostě "POTŘEBUJEŠ" nějaký "lepší" mobil. Ale pak nehledej podle kvality, do Tvé ceny se vejde skoro všechno, a to "všechno" bude umět volat i psát,...
Já vím, ale spousta dětí ve třídě má super mobil až na jednu holku která je hrozná k***a :D odpustě mi to,ale fakt je!tvrdila mi že tenhle mobil stál 5 000,-Kč což je blbost!Buď má blbý rodiče nebo si vymejšlí,já osobně bych volila tu druhou mžnost :D , ale zpátky k tomu co sem chtěla napsat:spolužák a spolužačka mají vážně dobrý mobil (jsou stejný) a já chci bej na jejich úrovni!musím vám připadat divně, ale mě na tom prostě záleží a ano chci být proste "IN" :D Ten mobil stojí na Heuréce od 1 690,-Kč a podle tý holky 5 000,-Kč :D a nechci timhle vůbec říct že ho chci!on nic neumí a má malou paměť,žádný hry ani nic pochybuju že je horší než sciphone :D
No je to nokie ta bude lepší než Sciphone jinak ty píšeš že od toho mobilu očekáváš taokvý věci a přitom za něj chceš dát 2000. chápeš že prostě seženeš jenom krám který za půl roku pujde do šrotu nebo máš další možnost koupit si normální mobil který bude bezvadně fungovat třeba samsung nebo nokii s klasickou klávesnicí a vydržíti další min 3 roky a bude daleko lépe vybavený potom ti rodiče dají na mobil určitě víc než teď.
Já ti rozumím je duležité být cool a IN ale když na to nemáš tak nemůžeš být IN protože na to prostě nemáš až začneš vydělávat a budeš mít dobrej plat můžeš být COOL . Já sem taky nebyl jako malej největší modní ikona Ale důležité je se prokopat tím okolo nespoléhat se na to že tě někdo zaměstná ale dělat abych měl peníze a chtít víc než někdo řekne a když někdo řekne že to nejde tak ukázat že to jde. Já sem už ve 13 letech si vydělával pomáhal sem lidem s věcma který jsem uměl šel jsem jenom jednou na brigádu potom už jsem nešel protože jsem poznal nevýhodu že prostě můžu makat jako šroub ale víc nedostanu tak sem pracoval sám za sebe a pomáhal lidem sháněl zakázky a vydělal sem si o hodně vic než na brigádě . A dnes v dospělosti taky podnikám a vydělávám si hezky a vyhovuje mi to.
Něčekej že rodiče dají peníze , někde si je sežeň sama.
Ano já vím
doplněno 15.07.12 10:33: teď docela uvažuji nad tímto telefone!co si o něm myslíte?
To už je lepší, tohle vypadá líp. Pokud chceš takový podobný telefon od Nokie, mrkni po Nokia Asha 200 nebo 201, eventuelně dražší Nokia C3.
doplněno 15.07.12 12:01:Ještě doplním, že Nokia má vlastní Ovi Store (Nokia obchod), kde lze stahovat spoustu aplikací a her, některé jsou i placené. Ta C3 má i wifinu, takže za internet nemusíš platit operátorovi.
No ještě je tu teda krom té C3-00 taky Nokia Asha 302, ale ta je se stejnou cenou co C3. A všechny tyto nokie mají oproti tomu Sony Ericsonu všude ve specifikacích Multimedia, čili hry, aplikace a podobně.
Ale jak ten Ericson, tak tyhle Nokie mají podporu Java her a těch je na internetu plno Teď záleží na tom jak se instalují do toho TXT do Nokie je to velmi jednoduchý bUď pomocí Nokia obchodu přímo z mobilu nebo stáhnout z internetu a pomocí Nokia suite v PC nahrát do mobilu.
Vlastně ho kupovala mamka v Táboře u vodafonu.Tenhle mobil jinak stoji 2677,-Kč a teď stál asi 1000 + nějaké drobné.Mamka má 1 za 2 roky zváhodněné ceny na telefon
Danieli měl by sis vzít z Trixie příklad, ta cokoliv napíše je ve většině případů gramaticky správně a dokonce všechn co napíše dává smysl Už aby začala škola že?
No a gratuluji po tak dlouhém vybírání, že sis nakonec vybrala, teda spíš sis vybírala vybírala až na tebe zbyl tento V. smart II že?:D Tak ať dobře slouží a vydrží co nejdéle Mimochodem jak se ti na něm píší sms?
Ten sony ericsson má taky wifi a je moc super a recenze jsou skvělé tak já se ještě rozhodnu
No tak si kup ten Sony Ericsson, mylsím, že nic lepšího se tady krom tý Nokie C3 nedá vymyslet.
ještě promyslí do recenzí totiž psali že to nemá hry takže se budu nudit,já totiž nemám co dělat :D
Hry se do toho dají nějaký nainstalovat, kdyžtak je tu buď ta Asha bez Wifi nebo C3 s Wifi. nebo se koukni po nějkaý jiný Nokii se Symbianem, dal jsem tam seznam Nokii do 2 000, myslím, že jedna tam se Symbianem byla. Nebo zkus Sbzar, akorát vyžaduj osobní převzetí, ať si to můžeš vyzkoušet.
A nemáš co dělat? Uč se, choď s kámoškama po městě, vždyť je tolik možností a ne jako pecivál smrdět doma /neber to jako urážku, to se tak lidově říká/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.