Nejste přihlášen/a.
Dobrý den modré hlavičky,
potřebovala bych poradit. Chci si koupit mobilní telefon Samsung Galaxy S III i9300 16GB Marble White a dle Heureky.cz porovnání cen je napsáno u prodejců malém písmem / Nemusí pocházet z ofic. české distribuce / .Mám se toho bát? Co to pro mě může znamenat?Že ten telefon nebude fungovat,tak jako když bych si ho koupila od operátora?Mám O2 a potom kdyby někdo kdo si čte tyto písmenka ho náhodou měl doma,jaký je jeho názor na tento telefon / hlavně zápory bych si chtěla počíst / předem děkuji
S pozdravem a přáním úspěšného dne
Hanča
Může to například znamenat, že tam je nahraný firmware, určený pro jinou zemi. Vadit to může a nemusí, ale v nejhoršim jsou ho schopný v autor. servisech za mrzký peníz přehrát, většinou to nevadí.
Nejsem sice pořád ještě přítel dotykáčů (mám ho jen jako služební), ale zdá se mi v pohodě. Jen mě úplně vytáčí, jak se musí pořád dobíjet, ale to už je prostě daň za ten velkej displej...
U tak drahého telefonu bych to já osobně neriskoval. Když není oficialné dovezen pro českou republiku tak při případné reklamaci můžete narazit.
Myslím to tak, že tenhle telefon lze reklamovat jen u prodejce ne v oficialním servisu samsungu. tzn že třeba za rok obchod již nemusí ani existovat a vy telefon nevyreklamujete. Kdyby byl oficiálně dovezen prodejce nepotřebujete. Zašlete do oficiálního servisu a oni ho v rámci záruky opraví. Záleží ale na Vás jestli jste ochotná tohle riskovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.