Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy S III i9300 16GB Marble White

Od: hanicka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den modré hlavičky,
potřebovala bych poradit. Chci si koupit mobilní telefon Samsung Galaxy S III i9300 16GB Marble White a dle Heureky.cz porovnání cen je napsáno u prodejců malém písmem / Nemusí pocházet z ofic. české distribuce*zed* / .Mám se toho bát? Co to pro mě může znamenat?Že ten telefon nebude fungovat,tak jako když bych si ho koupila od operátora?Mám O2 a potom kdyby někdo kdo si čte tyto písmenka ho náhodou měl doma,jaký je jeho názor na tento telefon / hlavně zápory bych si chtěla počíst / předem děkuji*pusa*
S pozdravem a přáním úspěšného dne
Hanča

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Může to například znamenat, že tam je nahraný firmware, určený pro jinou zemi. Vadit to může a nemusí, ale v nejhoršim jsou ho schopný v autor. servisech za mrzký peníz přehrát, většinou to nevadí.

Nejsem sice pořád ještě přítel dotykáčů (mám ho jen jako služební), ale zdá se mi v pohodě. Jen mě úplně vytáčí, jak se musí pořád dobíjet, ale to už je prostě daň za ten velkej displej...

mark15616

je v tom systém android a ten je lokalizován do asi 50 jazyků včetně češtiny. To jediné co budete muset přinehjorším udělat, je vstoupit do nastavení a přepnout na češtinu. Dost jednoduché, řekl bych.

greenbull*
hodnocení

2x

U tak drahého telefonu bych to já osobně neriskoval. Když není oficialné dovezen pro českou republiku tak při případné reklamaci můžete narazit.

Myslím to tak, že tenhle telefon lze reklamovat jen u prodejce ne v oficialním servisu samsungu. tzn že třeba za rok obchod již nemusí ani existovat a vy telefon nevyreklamujete. Kdyby byl oficiálně dovezen prodejce nepotřebujete. Zašlete do oficiálního servisu a oni ho v rámci záruky opraví. Záleží ale na Vás jestli jste ochotná tohle riskovat.

stirecek*
hodnocení

2x
Telefon to bude úplně stejný. Jediný rozdíl bude v tom, ze v zaruce vám ho u nas nikdo neopravi zdarma, tudíž si budete muset opravu zaplatit nebo tel poslat prodejci. A tady je mnohdy problém v solidním jednání prodejců. Praktiky jsou takové, ze se s tim nijak nezatezuji a za měsíc vám sdělí, ze telefon nejde opravit.

mark165165
hodnocení

0x

vůbec se toho nemusíte bát ... je to jen velmi hloupý strašák který má vyděsit nakupující a dát "výhodu" předraženým obchodům.

Cokoliv na internetu objednáte máte bez udání jakéhokoliv důvodu právo do 14 dnů vrátit a získat plnou cenu zpět, takže nic neriskujete.

nicola*
hodnocení

0x

tak zrovna řeším ten samý problém, ale netroufnu si ty levný koupit, co kdyby... ale zrovna jsem v německu a mají tu v Saturn samsung Galaxy s III i 9300 pod 500 euro, takže ještě se optám, jestli tam je opravdu nahraná čeština a kupuji zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]