Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Dozvěděla jsem se,že s přechodem na nový systém přijímání satelitních programů mi nebude fungovat pouze 2 roky staré satelitní zařízení OPTICUM MULTIVIEW pro 2 TV./Prý proto,že má universální čtečku/ Nevím,zda jde opravdu o dobrou informaci,neboť jsem si na internetu přečetla,že u karty Výměna se jedná o výměnu původní karty Cryptoworks za novou universální kartu IRDETO,která funguje ,jak v nových dekoderech Irdeto,takv původních dekoderech Cryptoworks.Může mi v tom někdo udělat jasno? Děkuji
Karta Výmena ICE spolupracuje s kod syst cryptoworks i Irdeto .Problem je lacný a jednoduchý prijimac bez šachty pre vloženie dekodera IRDETO s kartou ICE .Nik už nebude prerábat fw 1.3.26 z r 2010, aby čitačka čitala len v Irdete. Ked ste si všimli tak vypínanie CRW už začalo a do prosince 2012 pokračuje podla planu .Po novom roku zostane iba torzo z ponuky .Kupte novy certifik hd prijímač ,ale pre 2 tv a 1 kartu nie je v ponuke nič
Díky za odpověď,trochu jsi mě uklidnil,doufám,že to opravdu tak je. Odpověď z z Skylinku byla tak zmatená a často si odporující,že jsem hledala odpověď na Poraďte.Jak,ale zjistit,že to opravdu půjde - nechce se mi kupovat kartu Výměna za 600 Kč,proto abych zjistila,že to nejde.Pokud bych musela kupovat nový resiver,tak by mi asi byla tato karta k ničemu,když by měl resiver irdeto.
Karta Výměna je ICE karta to jest Irdeto emulované do Cryptoworksu a proto si s ní Cryptowoksové čtečky poradí a většina Universálních čteček taky. S čistou kartou Irdeto bych v Universální čtečce neriskoval. Záleží na Firmware jak si autor poradil (snad zdrojový kód někteří vypátrali) s dekódováním Irdeta.
Jinak ten Váš přístroj je děsný paskvil. Není to klasický dvoutunerák. Má čtečku Conax pochopitelně universální takže jede Cryptowoks. Jedna televize přes SCART druhá přes koax takže modulátor. Zcela zřejmně je to SD přijímač a dnes je již polovina programů v HD nebo-li MPG4 a to ten přístroj nezvládne.
Za další se přechází na MPG4 a to i u SD programů takže časem vám asi nepůjde nic.
A otázka je jak si Skylink poradí se surflokem který umožňuje kódovací systém Irdeto. Princip je znemožnit sdílení což ve skutečnosti se dotkne i dvoutuneráků a nebude umožněno sledování dvou různých programů na jednu kartu.
doplněno 17.07.12 11:42:A taky si myslím že Vás pěkně oblbli a pokud můžete sledovat dva různé programy na dvou televizorech tak to určitě bude omezeno na programy se stejnou polarizací a spíš dokonce na programy se stejnou polarizací a ze stejného transpordéru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.