Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přemístit fotky

Od: adrianka1992 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o radu. Mám fotky ve foťáku, ale nedala jsem do něj paměťovou kartu, tudíž jsou fotky ve fot., od kterého nemám kabel, který momentálně nemůžu sehnat. Je nějaká možnost, jak přemístit fotky do pc? Nebo z jeho paměti zkopírovat na paměť. kartu?

Jedná se o fot. Olympus. Asi M1040 (alespoň je to na něm napsané)

Omlouvám se za poněkud zmatený text.

Moc děkuji za případnou pomoc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Někde v nastavení, kde bude formátování interní paměti / karty, bude i kopírování. Pozor, tato možnost může být bez vložené karty nepřístupná.

praivo*
hodnocení

1x

Datový kabel nemáš? Pokud ne, v menu by měla být volba Záloha/Backup, která všechny fotky zkopíruje na kartu. Pokud ano, připoj ho bez karty a fotky si zkopíruj v počítači.

olympusamerica.com/...

doplněno 11.07.12 19:39:

Až teď jsem si všiml, že kabel nemáš. Takže zálohu ;)

des*

Kabel se prodává v každé lepší elektře a stojí kolem 100kč.

hodnocení

0x

U fotoaparátů bývá možnost zkopírovat interní paměť na paměťovou kartu.

adrianka1992
hodnocení

Děkuji za odpověď. To mě také napadlo, bohužel vůbec netuším jak to provést, v žádné nabídce jsem to nezahlédla. Navíc, když je ve fot. paměť. karta, ty fotky z fot. se nezobrazují, jen ty z paměťovky.

shlaighter*

A v nastavení není žádná volba paměti? :) Mám Kodak EasyShare a tam na výběr je- Paměťové médium. Není něco takového i u Olympusu? :)

hop®
hodnocení

0x

Teď jsem "koumal" svůj levný Olympus FE-47. V menu žádná možnost kopírování není. Po vyndání karty jsem tam objevil prastaré fotky, které jsou po vložení karty nedostupné, shodou okolností jsem těsně po nákupu foťáku fotografoval onu paměťovku, abych trošku otestoval kvalitu fotografií. :)

Ale obávám se, že bez kabelu fotky z aparátu nevylezou...

doplněno 11.07.12 19:45:

Ano, "praivo" má pravdu, v menu jsem nalezl volbu ZÁLOHA, která obsah vnitřní paměti zkopíruje na kartu! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]