Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupila jsem si mob.tel.značky samsung GT C- 3300i champ dotykový,nejde mi v menu najít bluetooth a nějak to spustit abych si mohla z jiného telefonu poslat písničky.Poradíte mi někdo prosím?Děkuji
doplněno 10.07.12 12:29:Instalační cd nemám a návod v krabičce také nebyl.
doplněno 11.07.12 09:15: Dobrý den,ohledně mé otázky všem chci poděkovat za odpovědi,nebyla jsem líná,ani hloupá,jak mě někteří tady nazvaly.Byla jsem se hned včera zeptat v obchodě,kde jsem mobil kupovala,včem je chyba.A chyba nebyla ve mě,ale v mobilu,nebyl tam celý sowtver,chybělo tam více složek ne jenom bluetooth,takže je na reklamaci,ale i tak všem děkuji za pomoc.Přeji všem hezký den
nemám žádné zkušenosti se Samsungy..
hledal jsem na internetu GT C 3300i, našel jsem jen anglický manuál...
předpokládám, že manuály se pro jednotlivé typy velmi neliší...
na mobilni-telefony.as/... na straně 34 a 35 je návod na používání BT
na mobilni-telefony.as/... na straně 61 až 63 je návod na používání BT
zkuste to použít na Vašem...
Hlavní Menu - aplikace - Bluetooth - volby - nastavení - zapnout - Uložit.
doplněno 10.07.12 16:24:Konkrétně pro dotykáče je to:
Zapnutí bezdrátové funkce Bluetooth
1. V režimu Menu vyberte Aplikace →
Bluetooth.
2. Vybráním kroužku uprostřed zapnete
Bluetooth.
3. Abyste umožnili ostatním zařízením nalezení
telefonu, vyberte Nastavení → Zapnout v
části Viditelnost telefonu → možnost
viditelnosti → Uložit → Uložit.
Pokud vyberete možnost Vlastní, nastavte
dobu, po kterou telefon bude viditelný.
Děkuji za odpověď,ale v mém menu mobilu,není žádná složka s bluetooth nevím zda jsem nekoupila v obchodě nějaký krám,protože ani v aplikacích,nikde to prostě není,nechápu to.Zda tam není špatnej sowtver,nebo nevím,nerozumím telefonům.Ale i tak děkuji že jste mi napsal.Pujdu to asi reklamovat.Děkuji
Zkuste na to jít z druhé strany. Vyberte obrázek, který chcete poslat, zmáčkněte volby(možnosti) a vyberte Odeslat přes, tam vyberte Bluetooth a vyskočí hláška, že Bluetooth není aktivní, jestli jej chcete zapnout. Dáte ano a je zapnuto.
Takhle to jde na nedotykovém telefonu, ale přepokládám, že by to mělo jít i na vašem.
Ovšem, nevím jak ho vypnete, když Bluetooth nemáte v Menu. Jedině vypnout celý telefon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.