Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit Tv kanály?

Od: brunecova® odpovědí: 1 změna:

Nedávno byla u nás bouřka, při které vypadly některé TV kanály. Sledovat jsem mohla jen ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, Óčko, Prima love. Mám 3 televize - LG, Funai a Sencor. Druhý den u TV Funai se všechny další programy samy obnovily, u dalších dvou ne. Zkoušela jsem několikrát nové vyhledávání programů, ale bezvýsledně. Dají se ještě nějak jinak naladit zpět chybějící kanály? Příjem mám ze společné antény.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

protlacek*
hodnocení

0x

Předpokládam že anténa je venkovní. Je možné že vám bouřka narušila/poškodila anténu. Zkusila jste manuální ladění TV programu. Je někdy lepší vyhledávat manuálně programy před automatickým vyhledáváním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]